Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Artık Nopele Son. Hepinizden Özürler Dilerim.

nopel

Öne çıkan mesajlar

nedir burdaki insanların intihara eğilimi..bu kadar kolay diil ya..değil..hiç bişey olmaya ne meraklısınız..tavsie etmiorum çevrende seni seven birileri varsa intiharın onlar için kötü olur kendini düşünmüosun tamm ama onlara yapmamalısın bunu..toparlayamadım tam söyliceklerimi ama anladın heralde..çok komik çok..
Sosyal ağlarda paylaş

iyide kardeşim eğer çok kızdıysan bırak script miş cartmış uoymuş filan kimse kılına zarar vermesin aptala bak aklını mikim ben senin bu kadar zekayla tabi intihar etme eğilimi yaşarsın hey allam ne günlere kaldık hem şunuda düşün artık sokağın ortasında kendini öldürsen kimse miklemiyor anlatabildimmi sen intihar etsende ah intihar etmiş ne yazık aptalmış demekki der ve geçerler olan sana olur ahh ahh[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn
Sosyal ağlarda paylaş

hayır ne yaşadın ben cok merak ediyorum ...sırf UO üzerine dönmüş postlar UO yüzündense atla zaten ne diyim[signature][hline]Bow down before the one you serve,
You're going to get what you deserve

--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP)
Kanki the GAY DR00D..
Ariakan the UbaAAHR BM..

Sosyal ağlarda paylaş

ne bu yeni moda mi ? kotu sıkısan artık kendini asagi mi atiyor ?

git buyuk bir hastanenin aciline 1-2 saat takil orda . gordukerinden sonra olmenin ya da yaklasmanin nasil bir sey oldugunu gor ondan sonra gel .

basim agriyor sanirim kendimi asagi atacam . peh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

ıntihar sadece birilerini amacına ulaştırır ben senin yerinde olsam veririm 100 milyon para bi kungfu okuluna yazılırım,
onlara günlerini gösteririm...

UNUTMAKİ YAŞIYORSAN ONURUN İÇİN YAŞA EĞER ONURUNUN KALMADIĞINI DÜŞÜNÜYORSAN ONURUNU KURTAR!!!
ASLA KAÇMA!!
[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69
http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b]
-Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa
Sosyal ağlarda paylaş

Ne kdr kolay söyleyebiliyorsunuz ölümü...İnsan ölümle yüz yze gelmediği sürece asla onun ne olduğunu anlayamaz.Aslında korkularınızın hepsinin altında ölüm korkusu yatıyor.Güzel pati kardeşim bvir oyun uğruna bu güzel hayat harcanır mı?Git bir hastaneye bak oradaki insanlara git bir gecekondu mahallesinede oradaki insanların senden farklarını gör!Bence sanal alemden bir müdtet uzak dur.Arkadaşlarınla eğlen,gez toz kitap okukendini hayat ver...Ultimayada bi daha bulaşma derim...
Not:20 katlı binadan atlamak o kdr kolay deil :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında kişisel bölümünün altına "tripsel" adında bir bölüm açılsa, tribi gelen insanlar bu bölümde tribini giderse, bizde böyle topicler görmekten kurtulsak.. Hatta prawler mod olsa.. Toplu intihar partyleri düzenleseler..

yaklaşık 30 saattir uyumadım saçmalıyorsam kusuruma bakmayın.. :/[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
faint, 06 Şubat 2005 18:20 tarihinde demiş ki:
çok ciddi sorunları ve yardıma ihtiyacı olan insanlar da var.

ciddi sorunlar ya da yardima ihtiyac duymak intihar edecem demek icin gecerli bir sebep degil .

benim de arkadasim atti kendini asagi . hastaneye gotur bir dunya ugras oraya kostur buraya kostur bir dunya para harca sıkıntı cek üzül adam ölsün . hersey bittiginde otur dusun olanlari ... sonuc hayattayken en sevdigim dostum oldukten 24 saat sonra kendinden baskasini dusunmeyen bencil bir serefsiztir adi bir kopektir . bitti . simdi soylerken bile garip geliyor ama ne yazik ki uzulebildigim tek konu obur dunyada ne yapacagi . inancli birisi olmasam onu bile dusunmeyecem . kimsenin kendini oldurmeye hakki yok kardesim bu kadar . istedigin kadar sıkıntıda ol istedigin kadar birilerini cezalandirmak iste sonuc : sen asagilik adam damgasi yersin 3 gun sonrada kimse seni hatirlamaz .

forum yetkililerden de bir ricam olacak . boyle anlamsiz sacma intihar topiclerini toptan silsinler . ben rahatsiz oluyorum ve ayrica kafasi yeteri kadar calismayanlarada kotu ornek oldugunu dusunuyorum .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

ben intihar etsinler demedim, bu çıkış yolu demedim bu bir.

bazı arkadaşlar önceki sayfada dalga geçmişler ve çok saçma nedenlerle intihar edenler olduğunu söylemişlerdi onlara cevaben yazdım iki.

benim tanıdığım iki kişi intihara teşebbüs etti ama ikisi de ölmedi, ve ikisinin de çok ciddi sorunları vardı yani bu durumdaki insanlarla dalga geçmek veya küçümsemek çok yanlış bu da üç.[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Sosyal ağlarda paylaş

anlatamıyorum galiba. ben geçerli bi sebep demedim ztn, sadece bu insanların küçük görülmesinin veya dalga geçilmesinin hoş olmadığını, çünkü kiminin ciddi sorunları nedeniyle yardıma ihtiyacı olduğunu anlatmaya çalıştım.

yeterince açık bence.[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Sosyal ağlarda paylaş

intihar gerçekten çözüm yolu diil .ya kötü şeyler yaşasan da beklemelisin gün doğmadan neler doğar:)herşey bi anda deişebilir ama bu deişiklikleri görmek için hayatta olman lazım tabiki.dertlerini,sorunlarını bırak zamana yavaş yavaş düzelir veya yarası kapanır .hemen öyle pes etme bakalım ne o öyle 20 katlı ev falan :yapma:[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...