nopel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Biliyorum Bu Topici Sala* Niye Açmış Diyeceksiniz. Artık Bendende Ultima Onlineye Hayır Yok. Hepinize İyi Script Yazmalar. Bende Artık Ölüme Terk Edildim ve Yapaa Yalnızım. Hayatımı Zehir Edenlere Yazıklar Olsun. Full Script İçin Tehtid Edenlerede. Artık Yokum. Eğer Size Bir Saygısızlığım Olduysa Hepinizden Özürler Dilerim. Görüşmemek Üzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: nopel, 05 Şubat 2005 22:08 tarihinde demiş ki: Biliyorum Bu Topici Sala* Niye Açmış Diyeceksiniz. Artık Bendende Ultima Onlineye Hayır Yok. Hepinize İyi Script Yazmalar. Bende Artık Ölüme Terk Edildim ve Yapaa Yalnızım. Hayatımı Zehir Edenlere Yazıklar Olsun. Full Script İçin Tehtid Edenlerede. Artık Yokum. Eğer Size Bir Saygısızlığım Olduysa Hepinizden Özürler Dilerim. Görüşmemek Üzere... İyi ho$da bunlarin hepsi sanal alem içinmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Hayır. Tüm Hayatım İçin. Bin Kere Tehtid Edildim. Bin Kere Dövüldüm. Yaşıma Bakmayın Ama Neler Yaşadım. Bu Hayat Benim İçin Kaldırılamaz. Belki 2 Gün Sonra Belki 2 Ay Sonra. Kendimi Bırakacağım 20 Katlı Evin En Yüksek Katından. O Zaman Belki Herkez Beni Anlar [Bu mesaj nopel tarafından 05 Şubat 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 duzgun kafayla düsün. Sacmaliyorsun[signature][hline]Roanoke Roanoke Quaxis Worldbuilder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ben hic bir zaman sacmalamadim. ben burda oyun oynamıyorum. gercekleri soyluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 intihar edip etmediğimi msnden öğrenebilirsiniz. girmediğim zaman etmiş olurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ya arkadaşım saçmalama hiç birşey bu hayat'ı kaybetmeye değmez hiçbirşey!![signature][hline]Lucas | Indinolla çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bir gün bunu sizde anlarsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 intihar etmek? kim için ? ne için? sen hayatı sev ki oda seni sevsin[signature][hline] Sozlukte ben - NeptuneUO - Neye benzer bu adam? Xaer_Aloneheart, 04 Şubat 2005 15:44 tarihinde demiş ki: cihangirdeyim bok yağıyo burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenavar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bu kadar kolaymı insan bazı şeylerden vazgeçebilir ama kendi hayatından nasıl vaz geçer ?????????[signature][hline]-Emrah koş anani zi..yolar ---Merak etme kedidir o kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 tam okumamışım sorry :([signature][hline]Yalan olduk... Bir zamanlar yaşardık... Don't cry for me [Bu mesaj Neronn tarafından 05 Şubat 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Evet Beyler Uzun Uğraşlar Sonunda Bu Arkadaşıda Kurtarmış Bulunuyoruz. Herkeze Hayırlı Olması Dileğiyle ----------------------------------------------------------- Intahar Edenleri Kurtarma Timi OnBaşı Aemih :P ----------------------------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Eger hayat bu kadar basit olsa sokakta ekmek arıyan insanları dusun.Neden ki bir oyun için sanal birşey kimi için hırs kimi için zevk yapmayın böle şeyler.Tehdit mi inanki uoyu oynayanların yarısından cogu script nedir bilmez hem script alınca nolucak basınız göğe mi ericek?Yazık cocuk hayatını yasasın bırakın kim neden böle bişi yapsın?Seni tanımıorum ama bunu yapmamalısın.Bircok sewenin var benim msnimde bile var tanımamama ragmen.Arkadaslar ultima online bir eglenme aracıdır intihar degil.Bunu cok karıstırmaya basladınız.Hepinize sölüorum ultimayı vakit gecirmek için oynayın oyunda kestiiniz birini yada mage robe vermessen keserim gibi tehditleri gercek hayata yansıtmayın.Ewt ultima hayattır ama sanaldır elle tutulamaz ölürsün canlanırsın her seyi kaybedersin bir anda yükselirsin.Ama o ucurumdan asagı inmeye kalkarsan ozmn bitersin.Bu yazıyı kötü yorumlamayın.En azından ben birşeyler cıkardım yazarken.Hepinize teşekkür ederim.Kolay gelsin...[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... [Bu mesaj Drakonia tarafından 05 Şubat 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masterwolf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 hll ossun bencede katılıorum (drakonia abimiz kadar yazamadım üşendim) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 aynen bende katılıyorum[signature][hline]Roanoke Roanoke Quaxis Worldbuilder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunLight Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Vay ße..[signature][hline]Quaxis OnLine Gaming Community Diomedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Çoğumuz bazen intaharı düşünmüşüzdür. Onu düşünmek ne yanlıştır ne dogrudur. Ama gerçekleştirmek yanlıstır. Vazgeçmektir. İyi ki bunu gerçekleştirmemissin. Dostun mu yok? Sokağa cık biraz eğlen mutlaka bulursun paran mı yok? biraz dene aç kalsanda iş ara elbet sana da bir yer var bu dünya da boşuna gelmediğimize inanan biriyim. Hepimizin bir yeri var.[signature][hline]Hala umut var. Power Gaming ultima Online sunucusu www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Ah etraf o kadar kendini bilmez doldu ki ah, o kadar salak doldu ki evet ''SALAK''.Sen allahın verdiği canı nasıl alabiliyorsun?kim verdi sana bu yetkiyi.Cahil ve çocuk konuşması yapıp sana olmayan birşeyi nasıl alabiliyorsun anlayamıyorum.Bir düşün bakalım ahireti.Fakirle zengini bir yapan ortamı sen orda sana ayit olmayan canı alıp senin gibilerle yani salaklarla dururken sana ne olacagını.Yaşa hayatını kendini bilmez konuşma intahar edecekmiş yürü be.. Edit:Yapacagın şeyi 2 değil 200 kere düşün hayatla şaka olmaz ne ultimaya ne foruma nede başka birşeye benzemez. [Bu mesaj vav_heroin tarafından 06 Şubat 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 nopel napıyorsun dostum senden önce atlayacak olan ben varım :) o yüzden sıranı bekle ve kılını kıbırdatma değmez zaten ne olursa olsun değmez bu hayat senin başkalarının fikirlerine kulak asma hele böyle şeyler için asla.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Hayattaki Ezik insanlar icin bu dünya küsmene gerek yok Basına cok sey gelmiş ama hayatın zorlugu bu üstesinden gel bunların gögüsger solediklerim zor gelebilir ama hiç birşey icin son deildir.Bunu unutma..[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 nopel sen atla ben geliyorum arkandan[signature][hline]Doruk Demişki : ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paticikten intihar da moda oldu.. Acik acik soyluyorum ki ben zerre inanmiyorum bu konulara artik. Inananlar icin de Kisisel bolumu var, orada acabilirsiniz, en cok girdiginiz bolum degil bunun yeri. Tasiyorum.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 "intihar etcem başlıklarıyla kuul genç imajı yaratmaya çalışanlar" bölümü isteriz![signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 kendine gel ya :yapma:[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Saçmalama .. Nedemek Intihar .. Hayatta Tabiki Zorluklar,Kötülükler Cıkıcak Elbet .. Ama Bunları Yendinmi Asıl hayatın tadı cıkmaz mı .. Kendini bilmeyen bir kaç insan yüzünden Hayata küsüyorsun .. Olucak şeymi bu? Hayatını yaşa .. bu hayatı Göremeyen Sakat insanlar .. daha Doğrusu Engelli insanlar var .. Onlar Senin gibi yürüyebilmek,görebilmek,sağlıklı olmayı çok isterlerdi .. Bence hayatın tadını cıkar .. Hiçbirşey için kendini asla üzme .. Çünkü dünyaya sadece 1 kez geliyorsun .. O yüzden hayatını yaşa .. Nopel Dostum ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar