elvyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 mausumun sırtı cok kirlenmisti yıkayayım dedim. daha once de yıkamıstım. yıkadım birsey olmadı. ama sonra hemen tekrar kirlenince sabunla yıkayayım dedim (oeh) simdi mousem hareket etmiyor ama tuslar hala calısıyor ne yapacagımı sasırdım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ne yapacağını neden şaşırdın? sabunla yıkayan mouse'u herşeye hazırlıklı olması lazım bence! kesinlikle ufak bi diyotunda kısa devre olmuştur hiçbişey yapamazsın. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sırt derken? toplu mu mouse topsuz mu? toplu ise o topun döndürdüğü çubukumsu davaların döndüğüne emin ol. aarada toz birikiyor oralarda. topsuz ise bilemiyorum. edit: ehe fazla mı mekanik yaklaşmışım ben:) [signature][hline]beş hececiler H.B.E [Bu mesaj Heffer tarafından 06 Şubat 2005 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sırtı abi sırt kısmı avucunun icinin ourdugu kısım. mouse topsuz ve kablosuz. icini acıp bakayım diyorum amavidası yok. ayrıca mousun tusları calısıyor. sadece mouse hareket etmiyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hrmm elektronik bir aleti hic bir sekilde disassemble etmeden sabunla yikadin[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: lord_elvyn, 06 Şubat 2005 16:53 tarihinde demiş ki: sırtı abi sırt kısmı avucunun icinin ourdugu kısım. mouse topsuz ve kablosuz. icini acıp bakayım diyorum amavidası yok. ayrıca mousun tusları calısıyor. sadece mouse hareket etmiyor. o zaman üzgünüm ama mefta o alet:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hay azıma scıyım ya. alana kadar canım cıkmıstı. ucuz bisey olsa gam yemicem.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 pahalıysa kuru temizlemeye verecektin üzüldüm şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 volfied cumle ıcın de cok gusel kullanmıssın "disassemble" i sozlugume eklıcem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ahah calısmaya basladı kapak olsun bu da.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bravo[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 malesef..güle güle olmuş..[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: lord_elvyn, 06 Şubat 2005 19:43 tarihinde demiş ki: ahah calısmaya basladı kapak olsun bu da. [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 kurudu demek ki eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 şimdi de benimki gitti .ama ben yıkamadım yaws pff ya düselmişti bu ya :( *! yüz kızarmıştır fareye kötü kötü bakılır*[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. [Bu mesaj fiona tarafından 06 Şubat 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Aslinda yanlis yere soruyosun bu konu, onu ayse teyzeye sorcan. Bir dahakine ace ile yika yipranmasin mause.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hangi sabunla yıkadın? Sıradan bi sabunla m yoksa Hacı Şakir Bahar Ferahlıyıyla mı? ueheuhe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar