xrex Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 beta da epick binek almis arkadas bir bakin :D[signature][hline]--------------------------------------www.gametogame.net For the Horde We hate the Palliance -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 of çok iyi de yarın gidicek o binek :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Lvl 60 undead priest. Oyunu kapmış durumda anlaşılan o kadar para yaptığına göre aşmış herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bu arada deadmarine seni bugün ogride zeplin beklerken gördüm sen HM de değilmisin? guild filan yoktu[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Yoo beta boyunca HM'deydim. 2 gün önce çıktım, nasılsa kapanıyor beta. Ya sen, seni hiç göremedik aramızda ben US'te oynuyordun account alamadın sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ya ben betada free takıldım ben ve 1 rogue arkadas kastık 32 olduk güya hedef binekti gay blizzard 11 şubat dıyınce oyundan koptum :P yoksa ne güzel gidiyorduk retailde HM ye girerim ha bu arada HM den ben kimseyi gormedım dolis harici çok ilginç o kadarda ah önünde yattım :P hiçmi ogire gelmedınız [signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 07 Şubat 2005 02:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Valla ben zar zorda olsa denkleştirip aldım bineği çok şekil ve işe yarıyor doğrusu(parayı çar çur etmeye alışmışım) ama bugün o priest'in yanından koşturmaya çalıştım o zaman hızından dolayı farkettim yanlış bilmiyorsam 900 gold du o at. HM için birşey diyemem ama ben seni ilk defa gördüm betada. Genelde undercity/tarren/arathi/uldamar/grom gol vs. civarlarında takılıyorum. Arada bir xroads'a baskın varsa veya auchion'a uğramaya geliyorum. Mesela bugün orgrimmar'ı korumaya gittik oradan da karşı atağa kalkıp 3 alliance şehrinde ne var ne yok temizledik. Eğlenceliydi. [Bu mesaj Deadmarine tarafından 07 Şubat 2005 03:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 abi ben bugün bi tane kılıç sattım 2g'ye.yeni 3g param oldu. 900 g felan , nedir abi traktör felan mı alıyosunuz rhgdfg bu arada epic binek hangisi ya , kurt mu[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 at[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ben betayı 35g ile kapatıyorum tabi harcamayıp sıksam bi 70 80 olurdu. Neyse hepimize geçmiş olsun[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 why high one why? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bu arkadas ilk level 60, en yüksek enchenter ve moosey farmers guildinin lideri (priest). Guilddekilerden para toplayip almis ati o yüzden bi degeri yok :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 nası degeri yok tam 900g! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bu guild isimlerini çok arıyorlarmı yani baktıkça gözlerim yaşarıyor.Bende retailde Batti fishing Yan going die bir guild açıcam kafaya koydum[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar