DreamLoRD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 SkiLLerin Ph Leri nasıl yükseLtiLiyor öğrenebiLir miyim? Bir Sorum Daha oLacak. ben FuLL düzenLenmiş (VerndorLar Ve SpawnLarLa birLikte) Bir UO WorLd buLabiLir miyim? Mümükün bir Şey mi bu acaba. Evdeki Makinamda internet oLmadığı için Kendi Kendime oynuyorum. Biraz ZevkLi oLsun diye böyLe bir arayış içine girdim. Binek SpawnLarının Yerini biLdikten Sonra hiç bir zevki KaLmıyor.[signature][hline]Cehennem.org | Msn | Link Arşivi | ForumLar Kalabalık Sandığımız Dünyada, Tek Başına, Cehennemi Yaşayan İnsanLarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 spheretables'tan said: BONUS_STATS=10 ADV_RATE=2.5,50.0,200.0 VALUES=1,20,80 bold olan kisimdaki ' 2.5,50.0,200.0' olan degerleri '0.1,0.1,0.1' yap hizli gain alacaksin. bunu butun skill'lere uygula, boylece butun skilllerin gain'i artacak.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Full Spawn World(Tıkla) Ile ilgili scriptler ve World Dosyalar var .. Mesala linkte verdiğim .. Ama Kendin Axis yardımı ile Spawn koymanı öneririm .. Kullanımı:Bu scripti sphere/scripts e atıosunuz ve oyun içinde .spawn_world yazıyorsunuz.yaklaşık bi 5-6 dk.lık lagdan sonra tüm şehir,dungeon ve wilderness spawnlanmış oluyor... (Alıntıdır)[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ama çıkan hatalar ve aptal düzen cabası :)[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 dun aksamdan simdiye spawnlari 50 defa yerlestirmisti.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 +1[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... | Ovedron | Game Master | ****| Nostredamus |**** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar