Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul 07 Şubat Okullar Tatil

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
izmir de daha yağmıyorkiiiii :( yağma ihtimalide düşük neyse şansımızı zorlayalım bismillahhh.[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
zafern rehavetine (bole mi yaziliodu la bu kelime ) kapilmayin gencler..simdiden sali gunu icin calismalara baslayalim..
Gerek kar duasi , gerek beledeiyenin attigi tuzlari tek tek toplama her turlu operasona giriselim..[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
Mesaj tarihi:
said:
faint, 06 Şubat 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
said:
Cermy, 06 Şubat 2005 12:05 tarihinde demiş ki:

kadir has ve koç unileride tatilmiş :)

kaynak hurriyetim

bunlar değil :/[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Mesaj tarihi:
eğer marmara ise ümitlenebilirsin, çünkü bizim marmaradaki almanca kursu tatil XD

göztepe kampüsü[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Mesaj tarihi:
ITU maslak kampüsü ve burası feci kar. Hani benim eve on beş dakka kampüse ama ben uzaktan gelecekleri düşünüyorum (yalan) :p[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Mesaj tarihi:
peki arkadaslar kesın bısı solemısler mı kı 1 gun yada 2 gun tatıl olucak dıye yoksa sadece 7 subat mı tatıl ? ya sız sevındınız de ben uzuldum ben harbı ozlemıstım okulu :lol:[signature][hline]DJ Tiesto
Mesaj tarihi:
hehehe il mili egitim mudur muyuz biz ,, nasi kesin bisi soliyelim..

ilerde olursam patilere okulu serbest yapacaaaaam :)[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
Mesaj tarihi:
nıhahaha bana salı da tatil
hatta çarşamba da tatil
hatta perşembe de tatil
hatta....
finaller yeni bitti topu topu 2 hafta tatil verdi adiler "tadını çıkartayım" artık kardan adam yapar burnuna havuç takarım
:|[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
"Ezberlemek, zihinden kopya çekmektir." Rıfat Ilgaz
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
Member of AAL'05

Mesaj tarihi:
said:
fizban, 06 Şubat 2005 15:06 tarihinde demiş ki:
oleeeey yarın tatil (!?)

anılar :) hehe[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
eee hani 7tepe?hani?
ulan okul dagda.nası gidicem ben ta leventten oraya ya.offf.
geçen sene de aynı bok olmu$tu.
bi de millet utanmadan "sizin okula bi damla bi$ey yagsa tatil oluyo" der.
offff[signature][hline]g3nk
Mesaj tarihi:
abi ben dedim son gun kar yagip tatil olacak:D

kocta 2 gun tatil etmis salı gunude tatil olackmis boyle devam eders haberlerde soylediler:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

• Yeni Oluştur...