asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ehe NTVMSNBC nin ana sayfasında yazıyordu bu adrese de link vardı :) Aynen C/P olunca bu kadar oldu anca kusuruma bakmayın :)[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
UcuBe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bugünde dersane kapalıydı yarın okul ohh keyfimize diycek yok
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ist tamamen tatil arkadaslar feci mutluyum :D arada kadir has ve koç unileride tatilmiş :) kaynak hurriyetim[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: .... doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen..
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ahahaha sufer opuyorum valiyi ve tum liseli pati arklarımı :D[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 biz dün akşam adak adamıştık :p[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ya simidi yarin okuyllar tatil mi arkadaslar...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Cermy, 06 Şubat 2005 12:05 tarihinde demiş ki: arada kadir has ve koç unileride tatilmiş :) ] ya biz ???[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =)
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Doo_m, 06 Şubat 2005 12:27 tarihinde demiş ki: ya simidi yarin okuyllar tatil mi arkadaslar... televizyonda alt yazı geçmiş[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: faint, 06 Şubat 2005 12:29 tarihinde demiş ki: televizyonda alt yazı geçmiş kral tv mi?[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =)
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 çok komik[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 snıff snıfff savaş kokusu alıyorum[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =)
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 zevk de alıyo musun xD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 devam edersem bu konuda kitlenir o yüzden senden ve arkadaşlardan özür diliyorum[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =)
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Adama soruo soruosun adam gıbı sana cvp werıo senın dedıne bak deamon.Bırak sorma madem dalga geçiceksen burda saygı gosterkı saygı görebilesin...
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bari bu gusel thread de tepişmeyelim arkadaşlar :)[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bence kötü oldu dersane, hoca test çözmek yordu beni okul açılsında dinlenelim biraz ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Desolator Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ohh bea.. hiç okul moduna giremezdim şimdi.. bi günüm kaldı.. bu uyku düzenini yola koyamazsak ben ilk hafta gidemem saten okula :D[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! [Bu mesaj DeSo tarafından 06 Şubat 2005 13:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 istanbul,istanbul gr..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:147/melancholy/depression)|
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ehehe Kıskanmayalım isteyin sizinde olur :)[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 susalım efendim. şuan deli olmuş durumdayım :([signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:147/melancholy/depression)|
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ankara istanbuldan daha soğuk, eğer yağarsa bi günden daha fazla tatil verirler[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
equable Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ya hey allam 23 gün tatil yaptık hala istiyoruz ne iş anlamadım ya :)
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 açgözlülük XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 evet simid NTV de izldim okullar tatil :)[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa
keyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ben kar duasına çıkıyorum arkadaş böyle olmuyıcak... *!balkona çıkmak için yönelir*[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Öne çıkan mesajlar