Namessar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Arka perde motoru sıkıştı. Perde inmiyor. Kosifler 1150 euro istedi, tamir etmeyeceklermis full degisim olacakmis. dandirik bir perdeye o paralari vermek istemiyorum. Zorla indirin, gece gorusumu kapatiyor, tehlike yaratiyor dedim. Indirmeyi de beceremediler. tamiri icin bildiginiz bir yer var mi? muhtemelen dislilerden sikisan bir sey var. kirik vs oldugunu sanmiyorum. bir kere daha yapmisti, sonra kendi kendine duzelmisti cunku. ya da cikma bunu bulabilecegim parcaci bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Selam, Benim bildiğim kadarıyla bu tarz motorlarda sıkışma anında kendini korumaya alma eğilimi oluyor. Bir yerde bu kilidi deaktif etme durumu olmalı. Eğer dişli ile ilgili bir mevzu olsaydı motor çalışmayı dener ama ses gelir. Merkezi klidin vakum pompasını bozmuştum ben Audi'de. Grafit pompa dağılmıştı, abuk sabuk sesler geliyordu :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 bimmerpost.com a bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 kesin diy tamiri vardır sunroof gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Selam, Sağlam sökme gerektirebilir. Mekanizmayı çalıştırırken birinin arkada sesleri dinlemesi gerek. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 gecen aylarda benimki de bozuldu 100tl ye yaptirdim sanayide pejonun gozunu seviyim, 1000euro ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Konu başlığıyla alakasız ama, hırsızlar benim yedek anahtarı çaldı, sadece anahtar değişimi için 550 euro + işçilik istedi Kosifler, bir de komple kilit sistemi değişimi fiyatı gelecek bugün, Aman Yarabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Anahtar oyle abi. Komple araci calarlar ustune kasko da odemez. Ha kasko calinan anahtari oder mi dersen onu da odemez heralde sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 ses geliyor, citalar kapanmaya ve inmeye calisiyor, inemeyince kaliyor. basinca kapanmaya calisan cita geri aciliyor. dişli oldugunu o nedenle dusunuyorum. kosifler teshisi bile koyamadı. sıkışma herhalde dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 merkezi kilit sistemi degisimi kaskolarin cogunda policeye dahil olmasi lazim. benimkinde dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 paramecium said: Selam, Sağlam sökme gerektirebilir. Mekanizmayı çalıştırırken birinin arkada sesleri dinlemesi gerek. Saygılar. alip makasi keseyim diyorum. baslarim tentesine de gunesligine de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Aynen pampa. Bıçakla giriş kes kurtul. 1000 küsür euro ne dandirikten perdeyle motoruna. O motor çinde 35 euro falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 araç ne bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 şasi no son 7 haneyi yaz bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar