Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Dream Logs] Rüyalar Alemi

Aruzyon

Öne çıkan mesajlar

bisiklet sürüyodum
genelde yokuş aşağı
bi de bisiklete saygı göstermeyen araba ve motorlara falan küfrediyodum öfkelenip ama bi kaza geçirmedim
hızlı gidiyodum

sora açtım gözlerimi erken uyandım diye üzüldüm falan naptığımı anlamadım
yemekten sonra gelen ağırlık kestirmesiymiş
ben baya 8 saatlik uyku sanıyodum günleri karıştırdım falan
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

olm ruya ruya dediniz,

el kaide'nin devasa bir bomba patlattigini gordum. bildigin eski el-kaide ustlendi saldiriyi. bu kadar.. bitti.

Bu da bi başlangıçtır hacı. Bak rüyalarında belki de savaşman gereken bir şey görmüşsün. Huzuru öğrendiğin mühendis düşünce yapısını betona beton katmakta değil de betona ruh katmakta bulabilirsin dasaaa

O değil de kon tiki'yi izlesene. Mühendislere bakış açım değişti filmden sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bende ağır savaş içerisindeydim akşam ya. Annemlere ulaşmaya çalışıyordum koşarak falan. Etrafta uçak sesleri bomba patlamaları, yıkılan binalardan uçuşan tozlar...Bir ben milletin tersine koşuyordum ama aynı anda acayip tırsıyordum, ağlamaklı falan olduğumu hissettim ya öldülerse diye. Bir yandan da sevdiğim insanlara mesaj atıyordum ulaşmaya çalışıyordum hengame arasında. Sonunda neden hatırlamıyorum öyle tırstım ki uyanmışım.
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

dasaaa said:

olm ruya ruya dediniz,

el kaide'nin devasa bir bomba patlattigini gordum. bildigin eski el-kaide ustlendi saldiriyi. bu kadar.. bitti.

Bu da bi başlangıçtır hacı. Bak rüyalarında belki de savaşman gereken bir şey görmüşsün. Huzuru öğrendiğin mühendis düşünce yapısını betona beton katmakta değil de betona ruh katmakta bulabilirsin dasaaa

Cidden ilginç bir başlangıç olmuş . Drall'ın da dediği gibi savaş gerçeğinin farkındalığı biraz gözüne gözüne sokulmuş. Artık nereye çekersen sana kalmış.Bir sonraki rüyanda patlayan bombalar değil, tutku volkanların olması dileğiyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Rüyamda gecenin karanlığında sokağımızın sonundaki yeşil ovalarda her zamanki köpek ve kedi ekürimle beraber uzanıyordum. Sonra siyah kovaman birşey geldi onu da ekürimdeki siyah köpeklerden biri sanıp daha da sarıldım ama sarıl sarıl bitmiyor gördüm ki o bir köpek değil kocaman siyah bir ayıymış...
Ne güzel sarıldı... Sonra siyah dev bir yaban domuzuna dönüşüp oradan geçen sakallı bir genç adamla birlikte uzaklaştı..
Önümü döndüğümde yaklaşık bir buçuk metre boyunda bir kokarca uzun kuyruğu ile dalgalana dalgalana önümde durdu. Yanımda ki köpekler havlayıp onu stresse sokmasın diye kollarımı yana kaldırdım. Kokarca bana kocaman bir ıstakoz kolu bırakıp gitti.
Kardeşim hadi eve gidelim dedi. Önüme baktığımda ıstakoz kolu yoktu. Sen mi aldın diye sordum ve evet dedi..
Eve girdik yarım açık kalmış biralarmız vardı.. "Hadi markete gidip biraz daha bira alalım" dedi.. Onaylayıp evden çıkarken kardeşimin daha genç halini bana bakarken görünce "Sen de bira ister misin kardeşi ? " dedim. "Olur" dedi şaşkın şakın. Çok tatlıydı..
Rüyamın genel hızlı bir yorumu olarak ruhsal hayvanlarım ve eril bağlarım ile dengeli bir şekilde artmakta. Bu daha beni hiç olmadığım kadar güçlü ve huzurlu kılmakta. Vahşi enerjilerimi daha dengeli kullanabilme yetisi köklenmekte.
Hiç farkında olmadığım güçlü bir yönümü de keşfetmek üzereyim kırmızı ıstakoz kolunun kokarcanın getirmesi olarak bakarsak. Kardeşim ile hem gençliği hem de şuan ki haliyle kurduğum güzel iletişim de hem aile hem de eril enerji damarlarımdaki tüm tıkanıklıkların çözülmesi ile oluşan sevgi akışını sağladığı güzellikleri yansıtmış..
Sosyal ağlarda paylaş

Gündüz işlerimi bitirdikten sonra kahvaltımı yapıp birraz anime izleyip tekrar uyudum. Üst üste rüyalar serisi gördüm.
Oturuğum ev bir apartmana dönmüştü ve en üst katında oturuyordum. Alt giriş kısmı da bir manav olmuş ve kasaların içindeki meyvelerin fiyatlarını android tablet ekranlarına yazmış ve her kasanın üzerinde ayrı model duruyordu. Hazır tabletim de bozukken teknolojik israf diyip birini alıp eve çıktım. Dokunmatik ekranındaki tuşlar sembolleerden oluşuyordu. En çok gözüme çarpan baloncuklarla köpüren kalp ve içinden altınlar taşan sandık sembolüydü. Kendi kendin ona basılıp duruyordu.
Köpüren kalkp sembolünü kendi kendine basılırken karşıma hem çok güzel hem de tatlı bir genç kadın çıktı.. Genç dediğim benden 10-15 yaş daha genç.
" Biliyorum bir anda burda karşına çıkmam şaşırtıcı fakat epey süredir senden baya hoşlanıyorum bu yüzden yanında olmak istedim " dedi ve sarıldı.
O an sıcaklığı , kokusu , yaydığı enerji hepsi beni o kadar mest etti ki kendi kendime "waow biri bana sarılıyor ve çok güzel kokuyor üstelik enerjisi de temiz" diye sevinirken nasıl yaptığını bile anlamadan beni içine aldı ki daha tam erekte bile olmamıştım ama yine de güzel hissettiriyor derken; "neyse ben hevesimi aldım şimdi gitmeliyim " diyip üstümden kalkıp gitti... Tek kelime bile edesim gelmedi...
Daha sonra evde iki kuyruksuz kedi gördüm. Dimitri'yi gıcık ediyorlardı fakat bir süre sonra Dimitri onlara gıcık olmayı kesti ve kediler de ortadan yokoldu..
Dışarıdan bir adamın yardım çığlıklarını duydum. Dışarı koşarken elime sopa niyetine iki florasan lambası aldım.. Koşarrken farkettim ne saçma bunlarla ne yapabilirim ki diye düşünüp daha sonra kafamda yapabileceğim en etkili nasıl kullanabilirim diye canlandırdım. Kafada patlatıp içindeki tozla geçici körlük oluşturup boyuna saplayabilirim diye aklımdan geçiverdi.
Dışarı vardığımda evin karşısındaki balık restoranında Bülent Ecevit ile Rıdvan Dilmem tartışıyordu. Ecevit , Rıdvanın kolunu geri itip arabasına bindi. Başka bir makam arabasında şişman ve suratından pislik akan bir arap gülüyordu..
İşte sonra telefon çaldı. Annemin bir arkadaşı tarot okuması istiyormuş başka arkadaşlarıya ücretimi sordu falan hayata geri döndüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugünkü rüyamda sanal gerçekliğin zirve yaptığı bir oyunun içinde olduğumu farketttim. O kadar gerçekçiydi ki oyunu oynadığım yer ile bulunduğum yerin arasındaki farkı ayırt edemiyordum faka yine de bir oyun içerisinde olduğuma emindim.

Rastgele birilerinin muhhabetine dahil olayım diyerek 5 kişilik bir gruba yanaştım fakat beni toplarla dövdüler. Canım acımadı fakat kafama sopa çarpışlarını hissedince kaçmaya başladım.

Kaçarken yolda parlayan bir kutunun içine bakmamla elime "dragon carpet" denen bir item geçti. Acaba uçuyor mu falan diye kullanmaya çalışırken halıya tutunarak bir binanın en tepesine kadar halnının tırmanışyla yukarı çıktım..
Hala uçup uçamayacağını merak ettiğim için çatıdan atlayım dedim ama şimdi boşuna boşuna ölmemek için atladığımda ölmeyeceğim bir yükseklik bulabilmek için bir kaç binadan binaya atlayarak ilerledim ve sonunda güvenebileceğim bir yükseklik bulunca atladım fakat halı uçmadı ve yere omuzum üzerinede yuvarlanarak düşüşümü hafiflettim.

Bir binaya daha girdim. Agresif tipler vardı yine peşime takıldılar ve koşa koşa bir odaya girdim. Parçalanmış silahlar vardı onları birleştirmeye çalıştım ama olmadı. Sakinliğimi korudum ellerimi kaldırdım savaşmak istemediğimi belirterek geri geri yürüdüm..

Geniş bir salona girdim. Orada elinde dürbünlü bir tüfek olan şapkalı sarışın ve güzel bir kadın bacak bacak üstüne atmış ve ben hareket ettikçe tüfeğinin namlusu üzerimde olacak şekilde hareketlerimi takip ediyordu.
Bu sefer vurulmamak adına dans etmeye başladım olabildiğince eğlenceli bir şekilde. Ben dans ettikçe kadın da gülmeye başladı ve gitgide ona yaklaşabildim.. Sonra eliyle yanında korumakta olduğu kapıyı gösterip girmemi işaret etti.

İçeri girdiğimde en az onun kadar güzel bir başka sarışın kadının gözleri heyecan ile büyüdü beni gördünce. O esnada kendi kendime sorguladım ; 'Bu kadar gerçekçi bir oyunda seks var mı acaba ?' diye ve direk kadına şehvet ile yanaşara hiç konuşmada bir elimle belinden elimi aşağı kardırarak kendime doğru çekerken diğer elimlede ensesinden yukarı saçlarının arasından kafatasını kavrayarak öpmeye başladım..

"Oh bebeğim sana bir süprizim var... 9 ay sonra bir bebeğimiz olacak derken karnı gitgide büyürken bir yandan gömleğini çıkarmaya başladım.. tuhaf bir ayrıntı olarak beyaz gömleğinin düğmemeleri meme ucu şeklindeydi . Karnı git gide büyürken onu bir masanın üstüne oturtup eteğinin altından da iç çamaşırını çıkardım.. "dur şimdi değil" derken umursamadım ve kuru olmasına rağmen aceleylese sanki içine girmem gerekiyormuşçasına bir acele ile davranırken şarıl şarıl boşalarak uyandım .

Rüyadaki korku ve gerilimi bu noktaya gelmesi çok güzel oldu ama keşke uzun uzun sevişip de uyansanydım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Geçen Rüyamda Sequo'Yu gördüm. Malikane gibi bir yerde yaşıyordu evinin bahçesinde oturmuş onu bekliyordum. Bahçesinde kocaman bir fil besliyordu. Fİl yanıma yaklaştı bir şaşırdım. Sonra Fil insan şeklini alıp masaya oturdu ve konuşmaya başladı : "İşte ben de böyle burayı bu şekilde koruyorum " dedi.

Sonra uyandım. Sequo'yu arayıp anlatsam üstüne geçen yıl yaptığı scamming için borcunu ödemesini hatırlatsam mı diye düşündüm de sonra dedim boşver sinirlerini bozmaya değmez her seferinde karşında sürekli rahatlıkla yalan söyleyen mükemmel bir dolandırıcı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...