Stell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Tabi ekle konusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theill Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 daha ileri geçemiorum acc alımı auto acc de mi[signature][hline]"Where Minsc Goes Evil Beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Serveri secince tıkanıor dimi server[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Biraz beklermisin orda ben 2.0.3 te girdim de senin denemelerini gorebiliyorum burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theill Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 baba msn i versene warsa forumdan kime cevap attıın anlaşılmıo da :P:P beynim döndü[signature][hline]"Where Minsc Goes Evil Beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 aha gene koptu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Msn [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theill Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 baba şu an aos kurulu bende samurai patchli belki ondan girmiodur[signature][hline]"Where Minsc Goes Evil Beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 The karakter secimi gelmior dimi önüne serverin adına tıklaınca kapanıor[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theill Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 evet kalıo char yapmaya giremeden[signature][hline]"Where Minsc Goes Evil Beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bende aos var ama samurai patch yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bende acarken aynı sorun vardı varmı bilen cevabı genelde bilirdim ama aynısı bendede olunca bisi diemiorum[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theill Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 baba msn i kabul et ekledim bu arada hep aynı yerde kalıorum[signature][hline]"Where Minsc Goes Evil Beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Belkide clienti sphere le birleştirdim ama onuda yapmadım ki ben 2.0.3 le girebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bi sn msn i cekiyorum makineyi yeni kurdum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theill Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 baba sphere ini yi kontrol etsene auto account olmaya bilir şu an onu ayarlayıp restart at gerekirse server a bi de msn i kabul et ekledim[signature][hline]"Where Minsc Goes Evil Beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Acc ayarına baktım plevel 0 su an giriliyor sen şifre acc ismide yaz genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 su acc yi dene bi stell3 laptop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theill Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 olmuo...[signature][hline]"Where Minsc Goes Evil Beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hayda hala giremiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bi sn simdi serveri ve modeme restart atıp yeniden denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theill Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 problem başka nerde olabilir aklım almıo auto acc se şifre falan hikaye zaten de hala anlayabilmiş deilim orda takılıp kalıo[signature][hline]"Where Minsc Goes Evil Beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Çözebildiniz mi? Sanırım bu ne ip nat problemi ne firewall problemi Bendede adsl var nat yaptım ve dışardan bağlanmaları için arkadaşlara söyledim aynı ekranda takılıp kalıyor. Yarın işyerinde deneyeceğim leaseline ile Runuo nun ip kısıtlaması filan varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Cozemedik dogrusu orda kalıyor ama ben kendi pc den girebiliyodum sora ip yi silip server started on dan sonra gelen seyi yazdım bende aynı hatayı veriyodu yardım bekliyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 allaah yaşadınız,ee nezaman açılıyo xxx uo shard?[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar