Stell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bu firewall i nasil kapatabilirim bir turlu bulamadim kapatsam bi iki bişi denicem bi de modem im agda calişiyor usb degil yani pc nin bi ag icinde ip si var bi de modemin kendine aldigi ip var bunu nasıl kapatirim bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilir mi belki bu konu bin kere acıldı ama modemimin durumu biraz farklı o yuzden yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Modemin markası ne?[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 U.S Robotics 4 portlu routerli firewall li modem biraz yardımcı oolun lutfen 512/128 baglanti bosa gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Benim o modem hakkında pek bilgim yok üzgünüm ama bendede sorun vardı linksys modem var bendede arkadaslar ac dedi actık adamlar bir saat girdi serveri kapattım bir gün sora actım giremedi buda bir sorun.[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Nasıl actın sen ? Belki bende bişeyler yaparim burdan dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Actım ama kapandı birden yanı girdiler sonra giremediler bunun çözümünü bulurlarsa sana yardımcı olurum sanırım cunku sendede böyle bir sorun olursa cıldırırsın.Cok sinir bozucu.[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ama bende söyle kapanıyor adslnin sayfasında app...and gaming die bisi yazıor ordan dmxe giriosun ipni yazıon enabled diosu n firewall kapanıor birde portunu acıorsun.Ama yukarda yazdıım sorun oluor aradım buna benzer var ama bu yok neden oldu acaba.[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Evet aynını bende yapıyorum Dmz sanırım demilitarized zone demek yani firewall in kapandigi bolge ama ben genede yapamıyorum belki de actım ama kendi pc imden denedigim icin olmadi bi ara onu denemek istiyorum yardımcı olucak arkadaslar arıyorum msn [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Galiba actım serveri ip 85.97.66.87 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 port 2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theill Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Server'ı gördüm hadi hayırlı olsun... En azından server adı seçilen yere kadar girebiliorum sanırım sorunun halloldu...[signature][hline]"Where Minsc Goes Evil Beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bende bi ip gordum 212.156.190.63 bu mu ip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Biri girmeyi denedi herhalde bilmiorum[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 evet 212.156.190.63 bu ip denedi valla iyi bu kadari bile basari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Oyuna girdimi peki[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bana clientinin versiyonunu soylermisn belki ondan giremedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theill Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ben denedimde client elimde yoq şu an ama server adını gördüm yani sorunun kısmen halloldu gibi ipmi bilmiorum çünkü bendede router var :P:P[signature][hline]"Where Minsc Goes Evil Beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theill Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 2.0.3 ü kurup deniom bekle[signature][hline]"Where Minsc Goes Evil Beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Dostum sende dener misn client 2.0.3 ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Direk brit te basla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bende uo yuklu diil arkadaşım ben arkadasın girip girmemesine göre bisi sölicem[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Genede saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 aha gene koptu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Yok birsey sölicem bu arada msnime ekliorum ordanda konusuruz artık.[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theill Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 baba giriom server a ama soora verxana mı ne seçince takılıo 2.0.3 te[signature][hline]"Where Minsc Goes Evil Beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar