paramecium Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Selam, Aldığım router'ı modem'e bağlayıp router'a şu girişleri yaptım: -NAS -Apple TV -TV -Tüm wifi cihazlar IP grubu 10.0.0.x şeklinde oldu. Tüm wifi cihazlar gayet güzel internete çıkış yapıyor. Fakat benim NAS'a erişelemiyor. Ağ üstünde bağlantıda sorun yok ama uzaktan internet üzerinden erişimde erişemiyorum. Router üstünde bir izin falan mı vermem gerekli? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Port yönlendirme yapacaksın ama sabit ip alman gerekli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Selam, 5 yaşındaki çocuğa anlatır gibi rica etsem :) xxxx.quickconnect.to şeklinde uzaktan erişim için bir tanımlamam var ama şu an için o şekilde bir erişim yapamıyorum :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 ddns le ilgili bi ayar gerekiyo olailir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Bence en temizi uzaktan erişimle bakmak... Birde sabit IP şart.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Selam, NAS güncellemelere bile bakamıyor. Ama onun haricinde her şeyin erişimi var. Enteresan oldu bu. Synology amca ne diyecek bakalım... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar