sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Selam millet, Öncelikle belirteyim, kendim de araştırıyorum konuyu, kurumsal çalışan, satış sonrası destek verebilecek biryer arıyorum. Aslında olay site'den biraz fazlası sanırım, bana özel bir proje hazırlanması lazım gibi Muhasebe programı ile entegre çalışacak bir site kurdurmak istiyorum. Ödemeler, siparişler, stok eş zamanlı 2 tarafta da işlensin. Sistem mümkünse tamamen bir server üzerinde olsun, cep telefonu ile dahi erişim ve kontrol yapabileyim. Kredi kartı ve havale ödemelerini desteklesin Fatura ve irsaliye basımı Cari hesap Site aynı zamanda Bayi Giriş sistemli olacak, sisteme girenler anlık stokları görebilecek. Şimdi benim bulduğum firmalar Uçarsoft Ideasoft T-Soft Ofisasist Var mıdır bu firmalar ile daha önce çalışan veya başka bir yer önerebilecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 AkınSoft'ta da istediğin özellikler var. İstersen oraya da bir bak. Ama şimdi "acaba logo'nun e-ticaret için bir çözümü var mı" diye baktığımda Idea Soft ile çalıştıklarını gördüm ki her iki marka da yeterince güven verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Ideasoftu öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Ideasoft ve Tsoft ile görüştüm. Admin Paneli Tsoft 1 tik önce gibi. Bir de armada, exa, penta flm hepsi T-soft kullanıyor benim yapmak istediğim site'de aynı onların mantık. Bakalım... inceliyorum demo'ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar