Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ilan - Booking.com Amsterdam - Designer - Developer

Morian

Öne çıkan mesajlar

O proje 4 yıl önce başladığım 1 yıl sonra githuba attığım laravel öğrenmek için geliştirdiğim basit bir proje Küçük dağları ben yarattım kafasında olan bir insan varsa bence sensin burada. Ben görüşlerimi belirttim sadece sen yoksun dünyada herkesin bir doğrusu var. Kafana göre istediğin yorumu silip istediğin yorumu boardda tutarak konuları insanların farklı anlamasına sebep olan değişik bir insansın. Benim paticike 5 yıl sonra dönme sebebim önemli bir arkadaşla iletişime geçmekti. Baktım gençler fikir alışverişinde bulunuyor görüşümü yazdım. Ama sen hangi konuya yorum atsam, çıkıp bu adam ne dediğini bilmiyor, yok hede hödö, Yöneticisin yapıcı olmak lazım yıkıcı değil. Burada kesinlikle art niyetli bir yorum atmadım. Ama senin tavrın aşağılayıcı fazla egolu. İstersen senin gibi olabilirim, Durup burada herkese bir laf sokmasını senden daha iyi yaparım. Bu yüzden bana takılma birader işine bak.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayni seylere tekrar tekrar cevap vermeye gerek gormuyorum ama sunlari bi acikliga kavusturayim;

* Konudaki silinmis tek mesaj sahsina atilmis "doğru konuş lan ya sev ya terk et" mesaji. Silinmis herhangi bir mesajin yok, yazdigin cizdigin hersey oldugu gibi duruyor.

* Forumun yoneticisi olarak forumu yetkin oldugum konularda temiz tutmak gorev edindigim seylerden birisi. Haliyle sen sadece sana dogru olan yanlis bilgileri sacmaya devam ettikce ben de duzeltmeye devam edecegim.

Ne senin dogru bildigini yazman ne de benim senin yanlisini duzeltiyor olmam forum kurallarina aykiri degil, haliyle forumda kalmaya, sana ters gelen bu kulture adapte olmaya calismak dilersen yapabilecegin bisey.
Sosyal ağlarda paylaş

Bak şu anda insan gibi davranmaya başladın, yanlış bilgi varsa güzelce ifade edersin kavga edermişcesine mahalle ağzı yapmana gerek yok. Burada afedersin de kimse kimsenin s.. de değil. Adam konuyu buraya açmakla trollemiş, Linkedin var Kariyer.net var sen yine benim gibileri avlamaya devam et. En büyük eğlencen bu sanırım. Biraz da Londra'lılardan kibarlık öğren çok ta fazla kod yazma insanlar kod değildir, Her kalıba sokamazsın. Bir de abi tavsiyesi sana hani küçük dağları ben yarattım, büyükleri sen yarat adam gibi paralı bir script al bu kadar önemsediğin forumuna yatırım yap.17 yıllık altyapı kullanıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim uslubum surekli ayni da seninki giderek kotulesiyor. Ek olarak ben sundugun bilgilere ve iddia ettiklerine karsi cikarken, cevaplarim "bu boyle degil cunku" formatindayken, seninkiler hic bir karsit arguman icermedigi gibi, direkt kisiye hakaret halini aliyor. Haliyle herhangi bir katki saglamadigin gibi, bir de

* Eski projeye bakmissin
* Insan gibi cevap ver
* Suradan kibarlik ogren
* Bilmemnene sahip cik.

gibi soylemlerin etrafinda dolanip duruyorsun.

Bakalim bir sonraki mesajinda uslubun ve su ad-hominem tarzin degisecek mi...
Sosyal ağlarda paylaş

iyide burası yer yüzündeki en elit forum değil mi?
biz süper olduğumuz için bu kadar sade değil mi forum?

hayır yani, buraya bide google a yazıyorum, burası daha hızlı cevap veriyor da o bakımdan.
misal
https://forum.paticik.com/read.php?6,8588054

30 saniye falan sürmedi cevabı almam ki o arada googleın gerizeaklı adwordsleriyle uğraşıyordum.

şunada bi çözüm bulmadılar
Sosyal ağlarda paylaş

"Merhaba,

Nerede ruh hastası var burada toplanmış. Bir yorum yazıyorum 5 kişi makaraya alıyor. liselilerin takıldığı garip bir yer olmuş. foruma girip yazılan yorumları okuduğumda foruma hiç girmesem daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.

Paticik Forumda [email protected] veya [email protected] a bağlı hesabımın ve ona ait konu başlıklarının silinip üyeliğimin tamamen kaldırılmasını rica ediyorum.

Şimdiden teşekkürler" diye bir eposta attım. kusuru biraz kendinizde arayın.
Sosyal ağlarda paylaş

ZERO-G said:

"Merhaba,

Nerede ruh hastası var burada toplanmış. Bir yorum yazıyorum 5 kişi makaraya alıyor. liselilerin takıldığı garip bir yer olmuş. foruma girip yazılan yorumları okuduğumda foruma hiç girmesem daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.

Paticik Forumda [email protected] veya [email protected] a bağlı hesabımın ve ona ait konu başlıklarının silinip üyeliğimin tamamen kaldırılmasını rica ediyorum.

Şimdiden teşekkürler" diye bir eposta attım. kusuru biraz kendinizde arayın.

Foruma attigin mesajlarin silinmesi soz konusu degil fakat geri kalani icin buraya tiklaman yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

Silemiyorum ya da silemiyoruz degil, silmiyoruz. Kim ne dediyse, ne sacmaladiysa kaliyor. Haliyle adini soyadini vermeyeydin iyiydi sanki, olur da is basvurusu falan yaptiginda kimmis bu diye aratan olur da burayi bulursa baya baya rezillik. :)

Bu arada konu miyadini doldurdu belli ki, kitliyorum. Is ilani ile ilgilenen olursa konuyu acan arkadasa ulasabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...