Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden böyleyim bilemiyorum ..

kayip_cocuk

Öne çıkan mesajlar

İlk Olarak Kendini Kasmaman Laızm. Erkek Arkadaşlarınla Konuşmana Karşılık Kızlara Birazdaha Kibar Olman Ama Açık Sözlü Olman Lazım. Ne Bileyim Bişiler Yapman Gerekli İşte Kız Ortamlarına Girersin Yavaş Yavaş Muhabebte Sararsın Espiriler Gülmeceler Muhabbetler Derken Alışırsın Zaten.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>

Alem Ajans >>
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LevieMaxilack, 05 Şubat 2005 00:21 tarihinde demiş ki:
o konu bi aralar bende de başlamıştı ki allahtan düzgün bi sınıfa düşmüştüm de adım bit yavrusu anlamına gelen bi hale hgelmişti:) ya benim prbolemim arayıp konuşmam gereken kadını arayıp konuşamıyorum. feci korkuyorum ya. korkulcak bir bok yok ama ararsam saçmalıycam yine ki kızla tanışma yolunda habire saçmaladım. bi şekilde rahat konuşmam lazım kızla fikri olan?

bana da yardım edin be bana topic açtırtmayın yeni!!!:)[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nereid, 05 Şubat 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
..
geek..

ahah
ne kadar ayıp insanlarla dalga geçmek.. cık cık :yapma:

Arkadaşım kusura bakma ama kendini bu bataktan (günde bilmemkaç saat oyun, dışarı çıkmama) hemen kurtarman lazım yoksa highschool loser olup çıkacaksın..

Bence senin sorunun kendine olan güvenini sağlayamamış olman ve bu da karşı cinsle etkileşimde bulunurken ortaya çıkıyor.. Tahmin edebiliyorum aslında seni; kızların yanında sıkılıp utanıyorsun, yere bakıyorsun, nasıl yürüyeceğini, ellerini nasıl sallayacağını hatta nasıl konuşacağını bilemiyorsun.. (Seni tanımadığımdan sadece tahmin bunlar tabi.)

Bana sorarsan bunun en iyi tedavisi spor yapmak.. Vücud geliştirici bir spor yaparak kendine olan güvenini geri kazanabilirsin (ne alakası var deme çok alakası var) ve daha sonra arkadaşların aracığılıyla veya kızlı erkekli grupla beraber takılıp bu sorunun üstesinden tamemen gelebilirsin..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

ne konuscagını önceden nasıl belirlersin ki ? yani konu belirlersin en fazla. o konuyu acasrın sonra sapar gerçi ama aklı na geleni söyler insan yani. ben öyleyim en azından agzıma geleni söylüyorum (tabi küfürlü konusan biriysen bunda dikkat et biraz. bikere samimi olmadıgım bi kıza a.k. demiştim ama atlattım küfür etme olayını :))[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...