vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bir anadolu lisesinde 2. yılını okuyan bir arkadasım 3 ay oncesine kadar knife ı kınayf diye okuyordu hatta kanıt olarak şunu sunuyordu: -abi knight istisnadır da knife değildir :D[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue Dünya Kötülerin Dünyası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Bizim 1 arkadaş kriss e kısiris derdi :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: eraygnr, 05 Şubat 2005 00:54 tarihinde demiş ki: item kelimesinin yazıldıgı gibi okunması güzel geliyo kulaga bizim kafede de bi hıyar var aytım diyor yarım saat ne dedi diye düsünüyorum :-P @ruby: pardon :-P bizim kafe sahibide poşın'a potion diodu :P restoreyşına restorasyon diodu bizde dalgasına öyle dioduk :P Yawuzlar cafe Rulz :P[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] DoGMeaT, 05 Şubat 2005 14:01 tarihinde GARBAGE 'da demiş ki: bende post kasmak için bu topiğe takılan sizlerden biriym oooh gelsin madalyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 iyi de abi multi oynanıyo kafede, sen aytım diyçen siyc rem(siege ram) diyince çoğu kişi annamıo.O yüsden türkçe okuorm ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 abi banene yazıldığı gibi okuyacam bundan sonra madem öyle yazsınlar allahala zorunlumuyum onların dilinde okunduğu gibi okunmaya aaa[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Ohoo bizim okuldaki arkadaşlar ingilizce herşeyi yazıldığı gibi okuo mesela bikaus yerine direk because diolar :) Hele uo ile ilgili herbişeyi yazıldığı gibi okuolar mage,inscription,benim nickimi bile horibıl die diil horrible die okular :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedomcomeback Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: koyar_theWISE_, 05 Şubat 2005 16:37 tarihinde demiş ki: said: vasortflam, 05 Şubat 2005 01:08 tarihinde demiş ki: freeedom bir gun kafeye gider yanındaki bir tip ona donerek soyle der: X - Vördkrap oynar mısın?? Freedom - Yok ben futbol oyunu oynamam X arkadaslarına donerek soyle der: Zuhahah adam vördkrapı futbol oyunu sanıyo... Ben bizzat o gün freedomın yanındaydım herifin teki geldi hadi 4v4 wörkrap kapışak die bizde worldcup anladık biz futbol oynamıcaz die adam freedomla bana dalga geçtiğini sanarak gülmüştü haha wördkarpı futbol oyunu sanıyolar. Ayrıca battlefieldı batle flayt şeklinde okuyan adamlarda görmüştüm Warcraft:Vördkrap o kişi benim nıhaha yani freeedom olan[signature][hline]cok yakısıklı biriyim!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bugun sphere bir serverda karşılaştıgım olay: ben sakin sakin bankanın etrafında magery kasıyordum, abi 1k pls diyen tipler dolustu sıkıldım milletle muhabbete girdim, tam o sırada cıplak bir herifin teki geldi: STUDENT SET SATILIR!!! diye bagıryordu :D Bu arada bleed i bled diye okuyanlar da var zuh cok yazdım bu topic e artık son bu :P[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue Dünya Kötülerin Dünyası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 shield e şiheld diyenler de var ne kasıyorsunuz kardeşim kalkan daha güzel bir keleme bence[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 başkalarına karşı ingilizceyi türkçe gibi okurum aytım demem item derim çünküü karşımdaki insan aytım dediğimde "hö?" diyeceği için türke türk ingilizcesi konuşurum ;)[signature][hline]Binlerce patiden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 o değilde ben animelerden sonra japon ing. ile okumaya başladım sonum kötüye gidiyor[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Mandooo, 05 Şubat 2005 00:57 tarihinde demiş ki: abicim potion u potişın diye okuyan zihniyeti tek geçerim (2. kez söylüyorum bunu forumlarda...:D ) Ahaha. Benim bi arkadaşım da potyon demişti bu da onun gibi :D[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 rogue ye etrafimdaki herkes ruj dedigi icin bende ruj diyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Thrall=Tahral[signature][hline]Eğer bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar