vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Dikkat ettiniz mi cafelerde falan iyi ingilizce bilen insanlar bile item kelimesini yazıldıgı gibi okuyor ve cevreside git gide buna ayak uyduruyor, neden acaba :)[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue Dünya Kötülerin Dünyası...
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bariz öyle bişey olmuyo..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Sen hep int cafedesin herthalde çık git biraz taksimde guitar bardayım yarın akşam :)[signature][hline]Dm-Karşınızda bir Dragon var level 12 Redall:Ben ona bi Web sallıyorum Dm-At bi yirmilik bakalım *1* Dm-Atamadan öldün Redall:Ama....
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Becede olmuyo en azından ben aytım dıye okuyorum[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 item kelimesinin yazıldıgı gibi okunması güzel geliyo kulaga bizim kafede de bi hıyar var aytım diyor yarım saat ne dedi diye düsünüyorum :-P @ruby: pardon :-P [signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM [Bu mesaj eraygnr tarafından 05 Şubat 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
duende Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 jarjör, gantır, haylayf, polis(bu counter oluyo) vb. cok daha kotu terimelr kullanılıyo[signature][hline]aramaya inanmıyorum post kasıyorum kufrediyorum kavga ediyorum :hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr:
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Hyr hayatımda hiç cafede online oyun oynamadım oynayanlarla konusurken öyle diyorlar da o yuzden yazdım.... Ben de her gun taksimdeyim zaten ah bi de gece olabilsem :)[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue Dünya Kötülerin Dünyası...
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 abicim potion u potişın diye okuyan zihniyeti tek geçerim (2. kez söylüyorum bunu forumlarda...:D )[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
namesiz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 abi eşya diyin ala ala güzelim türkçemiz warken neden inglizce buna sinir oluyorum[signature][hline]Anti-b At The Gates Bullet In Your Heads Barretciler
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 an ex por+pas thym an sanct combosunu partyde olduum bir ark sole yazdı X : Postimaneze alın lan adamı! Ayrıca ankaranın keçiörendeki kafelerinden birinde bir arkımın duydugu konusma Y : la bebe konsülü aç konsülüüü! (counterda) Her zaman DES SANCT değil de DES SANET yazarız ve deriz neden???[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue Dünya Kötülerin Dünyası...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Rel sanct - uus sanct :P Ben sana Star Wörs oynıyan warmı dıye bagıran adamı daha once soylemısmıydım :P[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Mandooo, 05 Şubat 2005 00:57 tarihinde demiş ki: abicim potion u potişın diye okuyan zihniyeti tek geçerim (2. kez söylüyorum bunu forumlarda...:D ) poşın a tüp diyeni gördüm :)[signature][hline] Sozlukte ben - NeptuneUO - Neye benzer bu adam? Xaer_Aloneheart, 04 Şubat 2005 15:44 tarihinde demiş ki: cihangirdeyim bok yağıyo burda
athea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 biz de zamaninda buna kil olmustuk uo oynarken... sonra booole sIk kullanilan ultima terimlerinin okunu$lari die bi thread cikmisti ehe
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 freeedom bir gun kafeye gider yanındaki bir tip ona donerek soyle der: X - Vördkrap oynar mısın?? Freedom - Yok ben futbol oyunu oynamam X arkadaslarına donerek soyle der: Zuhahah adam vördkrapı futbol oyunu sanıyo... Warcraft:Vördkrap[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue Dünya Kötülerin Dünyası...
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 haha tam orada dövmelik bir adammış ama arkadaşları varmış :)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Assassins'i "Eseyşıns" diye okuyan tanıdığım var =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 o thread nesilden nesile aktarılmalı harbiden, orda okurken geldi aklıma drake'e dırake diyen ve bunda ısrar edenlere uyuz oluyorum[signature][hline] Sozlukte ben - NeptuneUO - Neye benzer bu adam? Xaer_Aloneheart, 04 Şubat 2005 15:44 tarihinde demiş ki: cihangirdeyim bok yağıyo burda
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 MAGELERE KRAL İTEMLER!!! (ek e dikkat :D ) DEFENS CHANGE 14 SPELL DAMAG 14 fc1 fcr 2 bilezik (adam aynen boyle yazmıs forumların birinde) Sonra baska biri cevap vermiş: Abi onda engage pot olsa 5m valla! :D[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue Dünya Kötülerin Dünyası...
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bir de we oynuyoruz oyun istasyonunda acceleration a accel, body balance a bodiy balans diyen arkadaşlarım var bazen dikkatim dağılıyor ben de diyorum =)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Str ye Sıtrenç dıyen adamları hıc sewmıyorum ben[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
geffen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 aytım derim.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 peki beyler siz castleyi nasıl okuyorsunuz...ben kaasıl diye okuyorum normalde böyle okunur ama millet bi tutturmuş kesil kesil diye..gidiyo yane...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
yoshi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 amerikalıları kesıl diyor. kaaasıl derken kaaasılıyorsun.
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 agility = ecaylti lag = leeeeeeeeeeeegrhhr assault = asolt[signature][hline]En refresh | Rakipsiz
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ha yalnız bizim iki dil dersimiz oluyordu lang1 ve lang2 buna leng2 diyenlere kıl kapıyor uyuz oluyor kin besliyordum[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar