Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nette işiniz gücünüz yok mu? O zaman bu site tam size göre

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kadin ve erkek başlıklı entry gerçekten güzelmiş yalnız :)
birde öss b.kuna bulaşmak beni anlatıyor :([signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Mesaj tarihi:
kerizmiyiz.biz guzeldi :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
-Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki:
Spastikmisin dostum ya?
Bi defol...
Mesaj tarihi:
harbiden bende buraya baktıktan sonra aslinda bos olmadigimi anladim.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 28 Ocak 2005 10:45 tarihinde demiş ki:
Alla alla, ne var bu sitede yahu, bende açılmıyor..

bosver bosver hic acma daha iyi. luzumsuz bi site iste[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Mesaj tarihi:
Güzel bi siteymiş.. hoş yani[signature][hline]Alışırım seni yalnız düşlerde okşamaya;
Bunun verdiği mutluluk da az değil ki /
Çıkar giderim bu kentten daha olmazsa,
Sensizliğin bir adı olur, bir anlamı olur belki

Bir daha tripte kendimi unutmicaaaaaaammm...ehe dikkatli ol tripte acık unutmussun..
Mesaj tarihi:
ben bosuz.biz'i yapan kişiyim
teşekkürler yorumlar için ama fazla da ciddiye almamazlık yapmayn..güzel şeyler de var içinde :) özellikle yeni dizaynı güzel oldu[signature][hline]En büyük detay,en küçük ayrıntıda gizlidir
Mesaj tarihi:
kendilerini boş hissedenler sakın bu siteye girmesin daha da boş olarak cıkabilirsiniz aman cok lüzumsuz bi site...[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue
Dünya Kötülerin Dünyası...
Mesaj tarihi:
illa boş olmaya gerek yok
bu sitedeki boşluk konseyindeki insanlar yani biz,boş anlarımızda yaptığımız şeylerin video ve resimlerini koyduk siteye
siz de onları seyredip,görüp,yorum yapıp,yazı yazıp iyi vakit geçirebilirsiniz
yani kısacası siteye girmek için boş olmanıza gerek yok
dolulara da ihtiyaç gerekebilir[signature][hline]En büyük detay,en küçük ayrıntıda gizlidir
  • Yeni Oluştur...