fingirdek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fingirdek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 şöleki ; * 256k adsl kullanıyorum, bu baglantı osi icin yeterlimidir, sürünüceksem hiç girmiyim *hangi shard ı onerirsiniz, 256k icin, *bide sanırım 15 gunluk free cdkey ler vardı, Ultima Online: Samurai Empire download ediyorum, ona gore varmıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fingirdek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sanırım en son sürüm Samurai Empire, bunu box almasakta sadece key alabilcegim 1 site varmı peki, oside hic oynamadım baglantı olayını cok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fingirdek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yasık degilmi bana ya, kimsem yok kimse bana yardım etmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 europa.owo.com atlantic.owo.com bu ikisi en düşük pingi veren shard eu normalde 70-100 arası veriyor ama bu son baglantı sorunundan sonra 160 oldu bende atlanticte genelde 170-190 arası[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ankara 256k adsl eu 100-130 civarı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fingirdek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: fingirdek, 06 Şubat 2005 16:32 tarihinde demiş ki: şöleki ; * 256k adsl kullanıyorum, bu baglantı osi icin yeterlimidir, sürünüceksem hiç girmiyim *hangi shard ı onerirsiniz, 256k icin, *bide sanırım 15 gunluk free cdkey ler vardı, Ultima Online: Samurai Empire download ediyorum, ona gore varmıdır acaba? biraz daha bilgi plssss:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: fingirdek, 06 Şubat 2005 16:32 tarihinde demiş ki: şöleki ; * 256k adsl kullanıyorum, bu baglantı osi icin yeterlimidir, sürünüceksem hiç girmiyim *hangi shard ı onerirsiniz, 256k icin, said: Popeye, 06 Şubat 2005 19:47 tarihinde demiş ki: europa.owo.com atlantic.owo.com bu ikisi en düşük pingi veren shard eu normalde 70-100 arası veriyor ama bu son baglantı sorunundan sonra 160 oldu bende atlanticte genelde 170-190 arası said: fingirdek, 06 Şubat 2005 16:32 tarihinde demiş ki:*bide sanırım 15 gunluk free cdkey ler vardı, Ultima Online: Samurai Empire download ediyorum, ona gore varmıdır acaba? uo:se yeni ciktigi icin bedave key veren bi yer olcagini sanmiyorum, aos icin veriyorlardi aos keylerini bir suru insan aldi veren veya satan olur elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar