bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 selamlar kendi ev server ımda taming in ph sini actim sanırım orda avrate diye bişi var onları 0.1,0.1,0.1 yaptım ama hayvanın daha kısa sürede tame edilmesini yapamadım onu nasıl yapıcam delay diye bi yer var orayıda 0.1,0.1 yaptım ama nafile olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 nebula taming staff'ı kullanıyorsan skill'leri tstaff.scp içindeki ayarlardan değiştirceksin.Yine aynı şekilde süresini kısaltmayıda.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 aksine default sphere scriptlerini kullaniyorsan, spheretables icinden yaptigin delay'i azaltman sonucunda hayvan otomatikman cabuk evcillestirilecektir.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar