ShieLd Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Arkadaşlar sphere serverlardaki teleport olunca karakterin altıdnan kalvas şeklinde ateşler çıkıyor... Bunu runuo da yapmak istiyorum bunun bana scpsini gösterirmisiniz... Son olarak istediğin acc ile admin tarafıdnan açmadan atınca giriyor yani kafana göre acc açıp girebiliyorsun... Bunu nasil kapatabilirim? help Lütfen :D [Bu mesaj ShieLd tarafından 06 Şubat 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 effectler icin en iyi yöntem olan scriptlere bakman.. FlameStrike.cs e bakarsan said: m.FixedParticles( 0x3709, 10, 30, 5052,EffectLayer.LeftFoot ); m.PlaySound( 0x208 ); digeri icin AccountHandler.cs said: private static bool AutoAccountCreation = true; burdaki degeri "false" yap..
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Hide ve unhide için bi script yazmıştım 1 ay kadar önce, bolt effect + flamestrike la oluyo istersen kullanabilirsin.. [spo1=hide ve unhide]/* Coded by Katalanzar for Neptune UO ***************************** */ using System; using Server.Network; using Server.Mobiles; namespace Server.Scripts.Commands { public class CustomCmdHandler { public static void Initialize() { Register( "Katalanzarhide", AccessLevel.Administrator, new CommandEventHandler( Katalanzarhide_OnCommand ) ); } public static void Register( string command, AccessLevel access, CommandEventHandler handler ) { Server.Commands.Register( command, access, handler ); } [Usage( Katalanzarhide )] [Description( hide ve unhide efekti )] public static void Katalanzarhide_OnCommand( CommandEventArgs e ) { Mobile from = e.Mobile; if ( !from.Hidden == true ) { from.FixedParticles( 0x3709, 10, 30, 5052, EffectLayer.LeftFoot ); from.BoltEffect( 0 ); from.Hidden = true; } else { from.Hidden = false; from.FixedParticles( 0x3709, 10, 30, 5052, EffectLayer.LeftFoot ); from.BoltEffect ( 0 ); } } } }[/spo][signature][hline] Sozlukte ben - NeptuneUO - Neye benzer bu adam? Xaer_Aloneheart, 04 Şubat 2005 15:44 tarihinde demiş ki: cihangirdeyim bok yağıyo burda
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: RazorJimmy, 06 Şubat 2005 15:25 tarihinde demiş ki: Güzel olmuyor ki alevli alevli.. Kalvas yavaş bir animasyon.. Onu hızlandırmaya çalışmıştım zamanında ama doğru parametreleri giremedim, hızlanmadı haliyle :) rengi falan değişmişti alevin.. source kodlarda parametreler yazıo..ordan bakarak gönderirsen parametreleri daha saglıklı olur..
Öne çıkan mesajlar