Theill Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Run uo ile birlikte source code u da indirdim.Sanırım Samurai için ek scp.ler ancak şöyle bi problemim var source code u yerleştirirken belli bi noktadan ilerisi karışıyor ve devam edemiyorum :) kısaca acaba source code u nası yerleştirebilirim ... sanırım tam baggio luk bi soru oldu bu[signature][hline]"Where Minsc Goes Evil Beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 source code u nası yerleştirebilirim ne demek acaba ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theill Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Eheh yani şöyleki run uo samurai empire desteğini çıkardı ancak gerekli bazı dosyaları asıl pakete dahil etmeden başka bi dosya olarak piyasaya sürdü ve ben bazı dosyaların tam olarak hangi bölümlere yerleştirilmesi gerektiğini çözemiyorum... epey bi kısmını hallettim ancak bazı dosyaların yerlerini bulamayınca kafayı sıyırıp run uo yu silip yeniden kuruyorum... Bu durumda haliyle yeniden başlıyorum... bende düşündümki bunu bu foruma girip çıkan birileri mutlaka halletmiştir bi yardım istemek herhalde fazla abes kaçmaz ve burdayım işte :P[signature][hline]"Where Minsc Goes Evil Beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hmz o paketten haberim yok, indirip incelemedim ancak scripts folderının altına atınca ne gibi bir sorun ortaya cıkıyor?? sorce codelarda değişiklik gerektiyorsa, bastan compile etmen gerek source codeları da. bunu da iki türlü yapabilirsin, bi projede hepsini ekler compile edersin ya da sadece exe yi olusturan main'i biraz değiştirerek baska bir exe olusturursun. o da senin source directorylerini de okur falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theill Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yanlız bi problem var source da tüm scpler yok... scpleri olduğu gibi kapsasa hiç problem olmıcak zaten de yer yer eklemem gerekio bi de data folderında falan da değişiklikler var world dosyasında tokuno islands falan da eklenmiş bu code da yani scplerin altına atmak işe yaramıo olduğu gibi parça parça elle kurmak gerekio :)[signature][hline]"Where Minsc Goes Evil Beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 aynen jimmy'nin dediği gibi. önce bir derleyiciyle kaynak kodlarını derleyeceksin, ortaya runuo.exe, ya da eski adıyla server.exe çıkacak. daha sonra onu runuo klasöründe (ya da gerekli diğer dosyaların olduğu herhangi bir klasörde) çalıştıracaksın[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hepsini birden de derleyebilirsiniz.. ya da zırt bırt kaynak kodları derlemek yerine, bi kere değişik bir exe olusturursunuz, normal kodları derlerken, sourceları da derleyebilir..kısaca sadece exe yi calıstırıp işinizi görebilirsiniz, her defasında aynı işi yapmaksızın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar