macroman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Yab benim evde kurduğum serverde axisisn travel bölümünde değişik bi alan gördüm hemen go yaptım ama axiste görülen yeri clientte göstermiyo. client = 3,0,0.c Sphere = 55i axis = 0.13.3.6 Nedendir???[signature][hline]Nerde okudum hatırlamıyom ama forumlardan birinde elemanın biri demişki : " Osman kılıcımı aldı vermiyo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 z farklı olabilr yada fel,trammel gerçi static ise görmen lasım ? alla alla :P[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
macroman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 SS aha normalde axiste gösterilen yerdeyim. bulunduğum yerde di dungeon olması gerekiyor ama yok????[signature][hline]Nerde okudum hatırlamıyom ama forumlardan birinde elemanın biri demişki : " Osman kılıcımı aldı vermiyo" [Bu mesaj macroman tarafından 06 Şubat 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar