paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Cesur ve Güzel imdb linki Gayet başarılı ilerleyen bir dizi. oyuncular şahane konu fena değil. Çölde bir vaha gibi vasat türk dizilerinin bayağı bir üzerine çıktı gözümde. Tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Ben de izledim bir kaç bölüm ama Tuğba B. eski performansı yok. Kadın resmen oyunculuğu unutmuş ara verdiği dönemde. Birde yürüyemiyor tuhaf hareketler falan . İtici biraz. Ama genel olarak evet dizinin farklı bir havası var. Çekilen bölge , set mekanları vs farklı . Bu da olumlu etkiliyor izleyiciyi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Gayet iyi oynuyor (özellikle ilerleyen bölümlerde), kıyafet seçimleri fevkalade. Kıvanç zaten yardırıyor, diğer oyuncular desen ekseriyeti başarılı oyuncu. Tamer Levent, nefis bir oyunculuk sergiliyor. Sırf oyunculuklar bile yeter izlememe. Çiftlerin uyum ve karakteri güzel. Müzikler yine Toygar Işıklı'nın. Her hafta kaçırmadan izliyorum. Zaten televizyonda izlediğim tek dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar