Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'de ki siparisler...IPTAL

Arnis

Öne çıkan mesajlar

Şimdi weblebi.com'a telefon açıp Serkan beyle görüştüm. Kendi imkanlarıyla yurt dışından getirmeye çalışıyorlarmış. Pazartesi veya en geç salı günü durumun netleşeceğini ve olumsuz bir sonuçta paraların iade edileceğini söylediler. Umarım sonuç olumlu olur.
Sosyal ağlarda paylaş

AHA avadan mesaj gelmıs ısde elımızden gelenı yapıyoruz ısde vıvınlımı oyle bı sırketle anlasmaya calısıyorlarmıs ısın garıp tarafı salı gunune kadar bellı olacakmıs weblebıde aynı sylerı soyledı abı yok varya ben neden boyle bı memleketde yasıyorum anlamıyom elın gavurları yapıyo bız kendı memleketımızde kazık yıyoz ulen bunlar atcana elın gavurları atsın en azından gam yemem yok uzakdı ptt kayboldu fılan[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
Sosyal ağlarda paylaş

Apache avaturkten olan siparişimi ben de iptal ettim. Cok şaşırtıcı bir hızla iptal ettiler şok oldum resmen :) . Mail attim o sıra msn im de acikti daha 5 dk gecmeden yeni email dedi avaturkden " Siparişiniz iptal edilmiştir avacheckleriniz hesabınıza geri yüklenmiştir " diye ve kontrol ettim hemen , baktım geri yüklenmiş. Ben avacheck ile aldıydım yani kredi kartı ile değil. Belki de gercekten banka ile sorunları vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GM-Newbie, 04 Şubat 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
Apache iyimserlik meleği aç gözünü :D

ava admini bile böyle bir cevap yazabiliyorsa daha ne diyelim

bizde EverQuest 2'yi avadan sipariş ettik zamanında gönderdiler.Bunuda öyle yaparlar diye güvenerekten sipariş verdik fakat patladı bunu kabullenmek gerek senditte yattı bakalım ne olacak :)

Canım kardeşim yanlış hatırlıyorsun. Ava denen şirket önce CE getirecez dedi sonra limited getirdiler ve haber bile vermediler. Daha sonra istanbulda oturup elden alan arkadaşlara oyunu BANDROL süz imza karşılığı verdiler diğer şehirlerde oturanlara kültür bakanlığına problem çıktı deyip 20 gün taktılar. Sonuçta onlarında güvenilir tarafı asla ama asla yok.

Siz siz olun dışardan alın...[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar :
Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 04 Şubat 2005 16:54 tarihinde demiş ki:
-evet,biliyoruz maalesef bizide etkileyecek siz isterseniz beklemede kalın oyun size gelebilirde gelmeyebilirde elimizden geleni yapıyoruz ama büyük ihtimalle dağıtımı yapılamayacak oyunun,kusura bakmayın.

Aha bu karamizah.
Sevmem öyle "bu yurtdışında olsa hebe hübe" diyenleri, ama cidden bu yurtdışında olsa ümüklerine yapışırlardı.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

boşuna esen hakkında konuşulmuyor.güvenilecek adamlar değil bunlar çünkü yaptıkları işleri doğru düzgün yapamıyorlar.birkez daha haklarındaki kötü düşünceleri onayladılar.vivendi nin yüksek fiyat politikası ne anlamadım, umarım sevgili unkapanı plakçımız mmorpglerin boxlarının 50 dolar olduğunu biliyordur da 10 dolarlık 6 küsur yıllık fpsler gibi ucuz olmasını beklememiştir ehuehöy.böyle birşeyi retail a 1 hafta kala sonuçlandırmaları da ayrı bi ilginçlik ama şaşırtıcı değil zira WoW ile ilgili hiçbirşeyde zamanında hareket etmediler.eseni karalamak gibi bir derdim yok, zaten kendileri beceriyorlar o işi.sadece türkiyeden satın almak isteyenler bunların ne mal olduğunu bilsin,maksat burada birbirimizi kollamak.preorder gibi olaylar şansa bırakılmamalı, bi oyun oynayabilmekiçin paramızla maymun olmamalıyız.umarım netten satış yapan firmalar başka bir kaynak bulur da insanlar oyunlarına kavuşur..[signature][hline]Where is your savior now?
Sosyal ağlarda paylaş

Kız arkadaşım sevgililer günü için avatürkten pre order yapıp bana süpriz yapmıştı...

Ben şimdi durumu nasıl açıklıycam iyice karıştı be...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

Ahah olurmu öle şey be...

Ordan gelmiycek dersem alamadı diye kırılır...
Git yabancı siteden al desem ayılık olur...

Ben bekliyim boş boş en iyisi...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

aha habere bakın hanı esen half-lıfı2 dedı ya ayın 5 de dagıtımı olacak dıye ahah lol demın bakdım adamlar aynın soyle yazmıslar oyun turkıyeye gelmıs test edılmız oyunun bozuk oldugu anlasılmıs sonra gerı gonderılmıs ayın 8 de dagıtımı olacakmız ahah du bakalım ayın 8 de kesın cargo yolda acılmadı denecek abı bu esen adamı oldurur ya[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...