asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Arkadaşlar sabahtan beri 2 şeye uğraşmaktan kafam çatladı. MaviAds ı biliyorsunuzdur. (http://www.maviads.com/) Orada kullanılan bir yazılım var. O yazılım ın adını arıyorum saatlerdir. Yahut onun benzeri bir yazılım. sakın phpAdsNew demeyin yetersiz kalıyor o.... Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 javascript[signature][hline][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Resimlerim || [i] Birşey yazın yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 javascript? Advertisement diyorum. Koca bir uygulama... Tüm reklam işleri ve komisyonları falan ayarlıyor... Ücretleri hesaplıyor. javascript? Javascript o kadar gelişti mi :D:D[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 06 Şubat 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 06 Şubat 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yani sen nesini diyorsun anlamadım? sistemi diyorsan onu başka bir reklam şirketi sağlıyor, verdiği reklam javascript kodu :P bekle biraz yazıcam[signature][hline][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Resimlerim || [i] Birşey yazın yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yok siteyi incele bak. Sitede bir advertisement software tarafından sağlanmış servis var. Reklam verebileceğin ve alabileceğin... Hazır sistem olduğunu nereden anladım? İngilizce... Ve The Company geçiyor :)[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 06 Şubat 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 senin istediğn sistemin adı adclick. php script sitelerinde bulabilirsin muhtemelen[signature][hline][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Resimlerim || [i] Birşey yazın yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 teşekkür ederim hemen bakıyorum :)[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar