Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Cen mi? Erdem mi?" [Cuma-Kanal D]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yarın var kanal d de güzel bişiye benzio wala reklamlarından yine herhal cenk ve erdem rüzgarı esçek :D[signature][hline]There the road begins where another one will end
Here the four winds know who will break and who will bend
All to be the master of the wind
Mesaj tarihi:
Eskiden bana da çok komik gelirdi ama şimdi bayıyor.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Mesaj tarihi:
Yahu bir konu başlığı baştan aşşağamı hatalı olur :)

Cenk Mi? Erdem Mi? Ruffles in sponsorluğunda Cuma Show Tv'de.

İzleyiniz, izlettiriniz efendim über keyifli amcalardır kendileri. İlla komiklik, gülüdürücülük beklemeyin çünkü temel amaçları o. Asıl amaçları geyik muhabbeti yapmak. Muhabbet esnasında konu kayıp gidiyo işte...[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
böhühhü tmm yannış yazmışım ya ehhe özür dilerim bhühhüüh :D[signature][hline]There the road begins where another one will end
Mesaj tarihi:
oha show tv'ye geçerek baya bi atak yapmışlar.
direk izlenmeli.[signature][hline]valandil ownz j0o!
when broken , is easily fixed.
WoW - Kelvin , the Human Mage.
Mesaj tarihi:
daha komik olcak bence maaabıt mıııbıt tan çünkü ortamlara akmışlar flm bi de imkanları genişlemiş bakalım[signature][hline]There the road begins where another one will end
Mesaj tarihi:
reklamını izlemeyen varsa görsün derim, para, ihtiras, aşk felan :)
adamların işi geyik muhabbeti zaten, bizim msnloglarının canlı kanlı karşımızda duran cinsi, yine de show tvde yapacakları biraz daha değişik olabilir diye bekliyorum ben[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything

**no more dinosaurs@ montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
Walla ben onları bi kere gördüm 2 sene önce Fanta Gençlik Festivali nde Teoman, Şebo, Mor ve ötesi bide Cenk&Erdem var dı.Ya abi adamlar çoook bayık iğrenç ötesi espri yapıolar kafalarına domates fln atcaktık yane...:D[signature][hline]James HETFIELD...
Mesaj tarihi:
abi cenk ve erdem öle bazı kişiler çok sevio bazılar da hçiç sevmio

bu arada başlamadı hala ya[signature][hline]There the road begins where another one will end
Mesaj tarihi:
bence ii baya[signature][hline]There the road begins where another one will end
  • Yeni Oluştur...