Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Şimdi biliyorsunuz combat talentlerinde mace spec. talenti var belli bir şansla 3 sn. rakibi stun etmeye yarıyor.Bu talentlere verdiğimizde sadece 1 elimizde mace olması yeterli olurmu yoksa 2 elimizede mace alırsak şansımız artarmı bunu merak ettim birde eğer tek elimizde olması yeterli olacaksa main hand zorunluluğu varmı.[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katsuna Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Tek bir mace kullansan yeterli olur ayrıca herhangi bir elinde kullanabilirsin. 2 adet mace kullanmak ise elbette bu özelliğin ihtimalini arttıracaktır ancak gerek macele bazı rogue abilitylerini kullanamaman gerekse macelerin nispeten diğer silahlara göre yavaş olması nedeniyle çok tavsiye etmiyorum.[signature][hline]Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 mace talenti kullanan 2 rogue tanıdığım oldu betada. biri çok memnundu, öbürü ise değildi. memnun olan arkadaşla epey pve yaptık warrior, rogue olarak. ben bir iki sunder armor vuruyordum o dmg'ın alasını veriyordu. arada stun da ediyordu tadından yenmiyordu. memnun olmayan arkadaş ise çok yavaş diyordu, eh rogue'ların yüksek miss oranı var. mace de yavaş vurduğu için sıkıntı çıkartabiliyor ama dmg'ı da ona göre yüksek. sonuç olarak bence mace kullanan bir rogue'un sana daha uygun olduğunu düşünüyorsan hiç tereddüt etme o şekilde yap karakterini. istediğin zaman talent'lerini geri dağıtabiliyorsun zaten. beğenmezsen değiştirirsin.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ya zaten denemek maksatlı başka bir arkadaşımda rouge oynayacak o sw yapacak en azından karşılaştırma fırsatı buluruz sonuçta 3 sn. stun gerçekten çok güzel talent fullendiğinde şans %6 oluyor güzel bir oran bence denemeye değer..[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar