Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 milyon tane aynı konu olmasına rağmen bi türlü beceremedim şu divxle altyazıyı bi arada çalıştırmayı. nası yapıcam ki bi yardım el medet el medeeett!![hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 abi neyini yapamıosun ki? bsplayer adlı bir program var, onu cekeceksin ilk önce.. sonra sag click->open->filmi secceksin sonra tekrar sag click->load subtitles->subtitle ı secceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Yada hiç uğraşmıcaksın. Divxg400 kuracaksın. Media Player'dan izleyeceksin filmleri. system tray'de divxg400 ün ikonu çıkar orda subtitle sekmesinde ... butonuna tıklayarak altyazı dosyasını seçersin olur biter. Eğer avi dosyası ve altyazı dosyasının adları aynı ise direk açar altyazıyı ayarlamana gerek kalmadan.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Koala var altyazıları okuyabilmek için.[hline]İmza mimza neyin bilmem barnak bassam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ya evet bende yapamıyrum yardm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Divxg400 indirin bakem ordan divxg400'ü. Filter o zaten. Onu yükledikten sonra media player ile video dosyası açtığınız zaman sağ altta ikon gelcek. Orda subtitle sekmesi var orda ayarları var. Font renk, Altyazı dosyasınıda ... butonuna tıklayarak seçiosun. Kaç kere anlatcam bunları acaba.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 radlight var. www.divxaltyazi.com dan indirebilirsin.[hline]Ben varya ben, biraz önce ya da birazdan da önce demişim ki: coca olan kola pepsi olan kolayı çarpar böler toplar hatta kosinüsünü bile alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yeni konu açmiyim dedim bsplayerda altyazıyı sürükledikten sonra şöyle bir hata veriyo: "Can't find a codec for your avi file. Please make sure you have installed a appropriate code" neden ne olabilir? bi de altyazının winrar şeklinde olması gerekiyor di mi?[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar