Kinova Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Arkadaslar bi makinaya sphereyi kurdum ( kendi makinam değil ) spherenin bulunduğu makinaya uzaktan bağlanmam gerekiyor. mstsc diye bir program kullaniyorum. Collector olarak. ama diğer makinaya bağlanamiyorum bi aciklayabilirmisiniz nasil yaparim . Spherenin bulunduğu makinaya nasil bağlanabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 thecoder guzel bir program yazmıstı remote control adına onu denemeni tavsiye edebilirim.![signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinova Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 adresi veya bulabileceğim biryer biliyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fakeplus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Tıkla ve gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinova Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sen tıkladiğinda gördünmü birşeyler ki bana tavsiye ediyorsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostbr Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 remote admin programı var http://www.famatech.com/download/ buradan indirebilirsin. bilgisayarda 4899 portunu acıyor. programı acınca zaten anlarsın neler yapılacagını . özellikle sifre sonradan koyuldugu icin koymayı unutma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinova Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 tesekkür ederim yardimin icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar