Grekon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Merhaballar; Bende bu dehşet verici oyunu oynamak icin, kısa bi süredir wow hakkında bilgi edinmek için yabancı siteleri geziyorum. Tabi yarım bi tarzan ingilizcesi ile harap bir şekilde paticik forumlarını buldum(bu benim en mutlu günüm :D). Yanlız bi konuda takıldım! warcraft daki büyüler v.b. ikonlar wowda da geçerli mi? geçerli ise warcraft oynıcam. çünki hiç wc oynamadım. [yuh diyenleri duyar gibiyim :)] wc, wow a yüzeysel bi ön hazırlık sağlar mı? şimdiden tşkler...[signature][hline]Ölümden Korkmuyorum! Sessizce bir düş görmekten farkı yok. Sonsuza dek süren bir rüya... [Cowboy Bebop] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 kesinlikle yani.bazı büyüler , skiller vs. wc3 te mevcut , hem ırklar falan hakkında baya bilgide alabilirsin wc3 oynayarak.hiç olmazsa bomboş oynamaya başlamazsın ..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 eğer warcraft oynarsan wowdan aldığın zevk iki katına katlanır[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 kesinlikle[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 zevk X 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Kesinlikle ön hazırlık sağlar... Hatta rpg mapleri weya Dday gibi maplar oynarsan yani sadece Hero ile oynanan mapler oyuna hazırlık olur snn için... Normal hikayesini oynarsan ise wow zevkini üçe çıkarır..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 wc3 + wc3:ft oynayıp bitirirsen orgasm olup wow da patlayabilme olasılığın yüksek dikkat et :-).[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar