Litminov Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Male, Female inputlu combobox yaptım. Ancak bunu arraylist'e string olarak atmak için hangi kodu kullanabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 swing? javafx? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 netbeans 8.1 kullanıyorum. yapmak istediğim şey kullanıcı Male ya da Female seçtiği zaman onu comboboxtan string olarak F ya da M şeklinde çekmek istiyorum. gui'yi jframe class'ıyla kullanıyorum. sex=jComboBox1.getActionCommand(); desem olur mu acaba? string dönüyor diyor getactioncommand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 http://alvinalexander.com/source-code/java/java-jcombobox-model-items-user-changes-selection-listener burda anlatiyor. listener ekleyeceksin baya basit bisi. java 101 yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Litminov said: Male, Female inputlu combobox yaptım. Ancak bunu arraylist'e string olarak atmak için hangi kodu kullanabilirim? Only male and female in 2017 triggered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 sex=jComboBox1.getSelectedItem().toString(); yapınca oldu ama bu sefer de output'ta Male0.0] yazıyor. Niye böyle oldu anlamadım. Bu linkteki şeyleri ben anlamadım hiç o gui'siz yapmış galiba. Benim yaptığım aynı şu şekil. https://www.youtube.com/watch?v=9symI5ZxVCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 hallettim. kod doğruymuş başka bir hatadan öyle gösteriyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar