Joker Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 köfte yapıp dondurucuya atıyorum, hafta boyunca yiyorum. yaptığım gün donmamış olarak bi porsiyon götürüyorum pişerken bi sorun yok. ama 2 gün sonra donmuşlardan bi tane pişiriyorum pişerken kahve rengi sümük gibi bişey salıyor et. nedir bu ve neden sadece donduktan sonra oluşuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 buzluktan çıkardıktan sonra dolapta çözülsün, 1 gün dursun dolapta ki suyunu geri çeksin içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Donuk şeyi direkt pişirirsen gastrit olursun. 24 saat önceden buzdolabına indir yavaş yavaş çözülsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar