Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GoV a KFG

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün gov için 20 kişi toplandık ve danosa kaynadıık, herşey güzel hoş gidiyodu taki danos geberip GoV drop unu alan eleman log olana kadar, 20 kişi g.t gibi kaldık. adamın ismini aldık şikayet etçemiz bi guild bile yok :) salak BG leaderde loot tresurer i ayarlamamış of off....
edit: ne O.Ç ler war diyesim geliyo....
[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)
Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P)
Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted)
Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted)
Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted)
Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :)
Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc)

[Bu mesaj asdasd tarafından 04 Şubat 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bg leader Bg Treasurer koymamıs adama dusmus adamda log olmus bg bittikten sonra gayet normal bir durum appeal etseniz bile yetkili gelip size bir suc yok ortada soguk su icin derdi anca.
Mesaj tarihi:
ewet abi suc yok, ama adamin merlindeki hayatı bitti herhalde vnboards falan post etmişler enbüyük 2 alliance de adam kara listeye eklendi :P[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)
Mesaj tarihi:
abi ozaman 20 kişi onun içinmi yaptık?? yani nası çalmamış?
bg leaderinin ayarlamadığını dier lottlarında başkasına gittiğinde anladık.[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)
Mesaj tarihi:
Sizle beraber BG icindeymis adam, encounter yapilirken yardim etmis, sonra da lootu oyun kurallari icinde almis. Random edip kazanana vermemesi bir durustluk meselesi, buna da Mythic/Goa karismiyor. Gelip sizin saldirdiginiz Danos'u kendi grubuyla indirir de elinizden alirsa calmis olur mesela.

Bunlar sikayet ettiginizde yetkililerin size soyleyecegi seyler ne yazik ki, ne kurallari ben koyuyorum ne de bu durumdan memnunum, ama boyle. Yoruldugunuza, sinirinizi bozdugunuza degmez, ilgilenmiyorlar.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 05 Şubat 2005 02:42 tarihinde demiş ki:
Sizle beraber BG icindeymis adam, encounter yapilirken yardim etmis, sonra da lootu oyun kurallari icinde almis. Random edip kazanana vermemesi bir durustluk meselesi, buna da Mythic/Goa karismiyor. Gelip sizin saldirdiginiz Danos'u kendi grubuyla indirir de elinizden alirsa calmis olur mesela.

Bunlar sikayet ettiginizde yetkililerin size soyleyecegi seyler ne yazik ki, ne kurallari ben koyuyorum ne de bu durumdan memnunum, ama boyle. Yoruldugunuza, sinirinizi bozdugunuza degmez, ilgilenmiyorlar.

haklisin ama bana yinwede hirsizlik gibi geliyor, ya adam lootu wermicem dein onada razıyım, loot ona gitti adam direk oyundan çıktı, 40 saat loot kime gitti onu aradık[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)
Mesaj tarihi:
Appeal edilse bile 3saat sonraya randevü veriyolar. Ama adamın log olması banada normal geldi. Adam sizinle birlikte oda çalıştıysa bunda bi gariplik yok.[signature][hline]Guinevere - Barbaros
Guinevere - Tetikci
Guinevere - Testere
Mordred - Zocro
Mesaj tarihi:
Ha bide unutmadan aklıma gelmişken bi char'ı mail yoluyla nasıl şikayet edebiliriz? Oyun içi değil yane.[signature][hline]Guinevere - Barbaros
Guinevere - Tetikci
Guinevere - Testere
Mordred - Zocro
Mesaj tarihi:
said:
ufaqliq, 05 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
Appeal edilse bile 3saat sonraya randevü veriyolar. Ama adamın log olması banada normal geldi. Adam sizinle birlikte oda çalıştıysa bunda bi gariplik yok.

ya nasi gariplik yok 20 kisi bg deyiz adam artifacti aliyo we hicbisey demeden log oluyo herkes FFa diye gidiyo yuoksa kim hangi adam için 20 kişi toplanır[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)
Mesaj tarihi:
ehehe :=) ya bunlar bisi deil Ben GoV u tam 4 gün full time camp ettim :P 6 kez baska gruplar gelip aldı bizi beklemeden :P o gün bugündür benim icin camp diye bisey yok eyer grubunuz hazırsa gidin istediyiniz artiyi alın bence...
  • Yeni Oluştur...