SavagE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 dün gov için 20 kişi toplandık ve danosa kaynadıık, herşey güzel hoş gidiyodu taki danos geberip GoV drop unu alan eleman log olana kadar, 20 kişi g.t gibi kaldık. adamın ismini aldık şikayet etçemiz bi guild bile yok :) salak BG leaderde loot tresurer i ayarlamamış of off.... edit: ne O.Ç ler war diyesim geliyo.... [signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc) [Bu mesaj asdasd tarafından 04 Şubat 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Appeal etseydiniz o adamı,yaptırım uyguluyolar galiba[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
emircanz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 uygulayamazlar çünkü oyun içi güven meselelerinden csrler sorumlu deil ama adam gelip sizden encounteri çalarsa suç[signature][hline]Leasie Sumotoru (50 Eldritch) Lancelot/Hib Bealith Sumotoru (Vampiir) Lancelot/Hib Öhöm bakınız Bendeniz
Ciguli Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bg leader Bg Treasurer koymamıs adama dusmus adamda log olmus bg bittikten sonra gayet normal bir durum appeal etseniz bile yetkili gelip size bir suc yok ortada soguk su icin derdi anca.
SavagE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ewet abi suc yok, ama adamin merlindeki hayatı bitti herhalde vnboards falan post etmişler enbüyük 2 alliance de adam kara listeye eklendi :P[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc)
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Patchlerle degismediyse zaten artifactler o bg treasurer hedelerini dinlemiyor, direk kim yerden alirsa ona gidiyor. O tip seylerin de yaptirimi yok, sonucta adam sizinleymis yaparken, calmamis.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
SavagE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 abi ozaman 20 kişi onun içinmi yaptık?? yani nası çalmamış? bg leaderinin ayarlamadığını dier lottlarında başkasına gittiğinde anladık.[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc)
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Sizle beraber BG icindeymis adam, encounter yapilirken yardim etmis, sonra da lootu oyun kurallari icinde almis. Random edip kazanana vermemesi bir durustluk meselesi, buna da Mythic/Goa karismiyor. Gelip sizin saldirdiginiz Danos'u kendi grubuyla indirir de elinizden alirsa calmis olur mesela. Bunlar sikayet ettiginizde yetkililerin size soyleyecegi seyler ne yazik ki, ne kurallari ben koyuyorum ne de bu durumdan memnunum, ama boyle. Yoruldugunuza, sinirinizi bozdugunuza degmez, ilgilenmiyorlar.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
PiNg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 baggionun imzasındaki tombala cok komik yaf
SavagE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Baggio, 05 Şubat 2005 02:42 tarihinde demiş ki: Sizle beraber BG icindeymis adam, encounter yapilirken yardim etmis, sonra da lootu oyun kurallari icinde almis. Random edip kazanana vermemesi bir durustluk meselesi, buna da Mythic/Goa karismiyor. Gelip sizin saldirdiginiz Danos'u kendi grubuyla indirir de elinizden alirsa calmis olur mesela. Bunlar sikayet ettiginizde yetkililerin size soyleyecegi seyler ne yazik ki, ne kurallari ben koyuyorum ne de bu durumdan memnunum, ama boyle. Yoruldugunuza, sinirinizi bozdugunuza degmez, ilgilenmiyorlar. haklisin ama bana yinwede hirsizlik gibi geliyor, ya adam lootu wermicem dein onada razıyım, loot ona gitti adam direk oyundan çıktı, 40 saat loot kime gitti onu aradık[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc)
ufaqliq Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Appeal edilse bile 3saat sonraya randevü veriyolar. Ama adamın log olması banada normal geldi. Adam sizinle birlikte oda çalıştıysa bunda bi gariplik yok.[signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere Mordred - Zocro
ufaqliq Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Ha bide unutmadan aklıma gelmişken bi char'ı mail yoluyla nasıl şikayet edebiliriz? Oyun içi değil yane.[signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere Mordred - Zocro
SavagE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: ufaqliq, 05 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: Appeal edilse bile 3saat sonraya randevü veriyolar. Ama adamın log olması banada normal geldi. Adam sizinle birlikte oda çalıştıysa bunda bi gariplik yok. ya nasi gariplik yok 20 kisi bg deyiz adam artifacti aliyo we hicbisey demeden log oluyo herkes FFa diye gidiyo yuoksa kim hangi adam için 20 kişi toplanır[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc)
Resh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ehehe :=) ya bunlar bisi deil Ben GoV u tam 4 gün full time camp ettim :P 6 kez baska gruplar gelip aldı bizi beklemeden :P o gün bugündür benim icin camp diye bisey yok eyer grubunuz hazırsa gidin istediyiniz artiyi alın bence...
Öne çıkan mesajlar