Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 orcların bilinmeyen özellikleri Silah arkadaşlarım arskerlerin sadece ön kısmı bu büyüyü herkez kullanamaz babayiğitlik gerektiriyo balıklar iç içce sanırım çifleşirken rahatsız ettim onları herkez muhakkak bu ss yi kendi karakterinde çekmiştir 666 şaytanist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Ellerine sağlık bayaa hoş olmuş. Akşam akşam güldüm :)[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bunuda bi arkadaş yakalamişti[signature][hline]Eternal, 24 Ocak 2005 17:49 tarihinde demiş ki: Uçan binekler sadece ulaşım için kullanılıyor.Normal binekler karada kullanılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 hehe balık olayı harika[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bunlar da benden:[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu[Bu mesaj Mirage tarafından 05 Şubat 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Mirage tarafından 05 Şubat 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 SS'ların devamı Yaklaşmayın keserim dercesine... Arkadaşın EKMEĞİNE bakın :p Walla ben orda bi Cin ali görüyorum Boing 747 şaytan 3genine girerken... arkadaşlar beni kesmedi ben olsam bende kesmezdim :b Keyifler yerinde Yorumsuz D: Undeadlerin mekanında gördüüğüm ilk ve son ışık oldu Harmandalı Şampuan reklamı bu arada adamın nickine bakın :G İntahar Benden bişey saklıyomuş gibi...altına yapmış olabilir[Bu mesaj Sin_Of_Mafia tarafından 05 Şubat 2005 19:01 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Sin_Of_Mafia tarafından 05 Şubat 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 sin_of_mafianın sslerinde ki ashenvale raidinde bende vardım cok zevkliydi ogun[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 gerçekten öyleydi 80 tane guard tarafından saldırılmak çok zevkliydi :p bizde 3-4 tane var :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 hehe guardlar 10-15 kisilik gruplar halinde kosuodu :) hatta ben sste aldım eklerim buraya onları[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 abartmadan iç içe yürüyolardı =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Bence "pvp flag" in olsaydı onlar seni keserdi. :D[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ahanda proof of conceptlerimiz: guard arkadaslar konvoy halinde cıkmıslar geziolar.. modern ordunun son ornekleri. cift sıra onune geleni alıolar blizzard filan nafile. guardlar blizzardı yıyınce sadece serinliolar :) ben sizin dostunuzum demeye kalmadı aggroladılar[Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 05 Şubat 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ee horde ların nekadar güçlü olduğunu biliyolarda geliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bu olayda egerki anlamsız sayıda spwanlanan guardlar olmasaydı ordaki allianceleri cig cig yerdik ki zaten bu olaydan once alliance 40kisilik gruplarla xroadsu basmıstı 2 kere. 2sindede denıze doktuk :) gemi bulamayınca dırekt suya :)[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar