-ghost- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 belki daha yazmsınızdır,fakat ben bulamadım bildiğiniz rp olan herhangi bir uo serverı varmı acaba tr veya ybnc farketmeznce yazm[signature][hline]Biz canlıların cehennemi gelecekte varolacak bir şey diğil, eğer bir cehennem varsa burada, çoktan aramızda; her gün içinde yaşadığımız, birlikte, yanyana durarak yarattığımız cehennem. İki yolu var acı çekmemenin: Birincisi pek çok kişiye kolay gelir: cehennemi kabullenmek ve görmeyecek kadar onunla bütünleşmek. İkinci yol riskli; sürekli bir dikkat ve eğitim istiyor; cehennemin ortasında cehennem olmayan kim ve ne var, onu aramak ve bulduğunda tanımayı bilmek, onu yaşatmak, ona fırsat vermek.
nopel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=30734 daha demin tekrar açmışlardı.
-ghost- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 çok saol..[signature][hline]Biz canlıların cehennemi gelecekte varolacak bir şey diğil, eğer bir cehennem varsa burada, çoktan aramızda; her gün içinde yaşadığımız, birlikte, yanyana durarak yarattığımız cehennem. İki yolu var acı çekmemenin: Birincisi pek çok kişiye kolay gelir: cehennemi kabullenmek ve görmeyecek kadar onunla bütünleşmek. İkinci yol riskli; sürekli bir dikkat ve eğitim istiyor; cehennemin ortasında cehennem olmayan kim ve ne var, onu aramak ve bulduğunda tanımayı bilmek, onu yaşatmak, ona fırsat vermek.
keyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 konuya ilişkin degil ama imzan biraz uzun olmamışmı!?[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Koex Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: -ghost-, 05 Şubat 2005 22:24 tarihinde demiş ki: belki daha yazmsınızdır,fakat ben bulamadım bildiğiniz rp olan herhangi bir uo serverı varmı acaba tr veya ybnc farketmeznce yazm Tamam her $eye tamamda neden bir göz atma gereği duymuyorsunki , ben hala anlam veremedim yukari baksana UO Shard adresleri yaziyor . Bu kadar hazir'a konmayin. Bulamadim diyorsun bari bulmaya cabalamadim de. Ih... ıh,
-ghost- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sevgili koex istersen bi gir bak.. benimde yazımı okucaksan ADAM gibi oku RP olan yazdım bilginiz varsa diyip.. linke daha önce bakmıştım ve ztn hepsini tektek kontrol etmiştim.. bilmeden artist artist konuşma… [Bu mesaj -ghost- tarafından 06 Şubat 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Madem server olmadıgını biliosun ndn msj atıosun bizden birinin sölemesimi istiosun pm at hata senin bence[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir...
-ghost- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 eywallah beyler böyle... bişeyi bukadar uzatmanın anlamı yok hatalı benim çokçok özürdilerim hepinizden..affedin beni... ama size bi tavsiye lütfen adam gibi okuyun baktınız anlamadınız yorum yapmayın oki,kapiş,compris?
Öne çıkan mesajlar