aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 açılınca haber yazın pls....[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez.....
grelynx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sana bi yardim yapayim herkez yapmaz bak :) www.kickban.us/ss.ttml burdan gorebilirsin serverin acik olup olmadigini[signature][hline]nick:Grry race:Human level:49 job:assasin rage is the only freedom left me... -gre lynx
ReSuRReCTioN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bende gıremıyom ne guzel apos yapıyodum lvl kasıyodum yedıler hakkımı auhahuahuahua[signature][hline]Only God Can Judge Me !!!
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hyrlı olsunn yine gümledii.yarm saat sonra direk harpyye koscam
ReSuRReCTioN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: grelynx, 06 Şubat 2005 12:14 tarihinde demiş ki: sana bi yardim yapayim herkez yapmaz bak :) www.kickban.us/ss.ttml burdan gorebilirsin serverin acik olup olmadigini o site bence çok saçma o sıtede Diez gümm diyodu ben eslantta ağaç altında mangall yellliyodum ben peQ ınanmıoyom o sıteye[signature][hline]Only God Can Judge Me !!!
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ahuhuhuh ölede bide işin kötüsü karakter asılı kaldı Diez açılsada karakter nette kalırsa bekle dur işin yoksa.... Tamda lvl arifesi olacak iş mi bu.....[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez.....
NosFFeratu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 slmmmm aazızızımmm nasılsınnn yaa bu yuzden lvl kasamıyomm caanım cok sıkılıyorrr 2 haftada 50 oldum ıkı aydada 3 lvl atladımmm adaletmııı oyuna gırılmıyo kı dogru duzgunnn kendıne ıyı davran arkadasss:)))))[signature][hline]Np:800 Manner:376 Staff:Lupus Lvl:5x icemage 3 kekuri ring bulmustur bi kere hacklenmiştir. Abyss dungeon alt katlarda 897621 kerede ölmüştür...
NosFFeratu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 baba yanlısss yerden mesaj atttımmm ben bıfteekkkkk:))))))))))))[signature][hline]Np:800 Manner:376 Staff:Lupus Lvl:5x icemage 3 kekuri ring bulmustur bi kere hacklenmiştir. Abyss dungeon alt katlarda 897621 kerede ölmüştür...
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bende 1 aya yakındır lvl atlayamamanın verdiği bir bunalımla boğuşuyom bugün atlıcaktım GÜMMMM!!!! diye bir ses olan gene bize oldu ..... 1-2 sate düzelir düzelirse msg çekinnnn kardeşler....[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez.....
NosFFeratu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ne olcak yaaaa boyle sonumuzzzz :((((((88[signature][hline]Np:800 Manner:376 Staff:Lupus Lvl:5x icemage 3 kekuri ring bulmustur bi kere hacklenmiştir. Abyss dungeon alt katlarda 897621 kerede ölmüştür...
grind23 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Arkada$lar ben yeniyim bu oyunda uo dan soora yaw bu oyunda playerler birbirini kesebiliyormu ve loot var mı?
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 noss nbr yaww ben seni hiç goremiyorum artk yunda noldu yaww snaa
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ewet her türlü katliam mevcut.... insan char ın varsa orc, orc char ın varsa insan kesebilirsin....LVL in yükseldiğinde 30 civarı COLONY zone kapısı aktif olacak orda orc yada insan kesebilirsin veya belli zamanlarda SAVAŞ yapılıyo o zaman lvl önemli değil karşı ırktan kimi görürsen kes tabiii MORADAN hariç her yerde.....[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez.....
ReSuRReCTioN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: grind23, 06 Şubat 2005 12:29 tarihinde demiş ki: Arkada$lar ben yeniyim bu oyunda uo dan soora yaw bu oyunda playerler birbirini kesebiliyormu ve loot var mı? savas mavas bı suru nane var burda :)[signature][hline]Only God Can Judge Me !!!
biftek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 undertak yaa ben biftekkkk yanlısılık oldu :)) onun yrıne yazmısımmm
biftek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ıse basladı aksamları gelıyo ama lac tan oyunna gırmek ıstemıyoo canı sılılıyoooo :))
grind23 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 arkadaşlar başka bir oyuncuyu kesip eşyalarını alabiliyormuyuz?
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ya bu oyun bu firma ne ezik bir şeydir anlamadımki nedir ya bu ! bir işi yapamayacaksan hiç yapma kardeşim yarım yamalak iş yaparsan böyle 2. sınıf bir firma olarak kalırsın(3 dedenebilir) oyunu oynayamayacaksak ne halt yemeye oyun yapıyorsun ki bana ücretsiz fln derler sorsam ama üyelik yükseltenlerden aldıkları paraları ücretli serverdan aldıkları paraları söylemezler bizi de burada sinirlendirip ücretliye geçirmeye çalışırlar işte bunların ticaret anlayışı bu! -kardeş bübyük mü küçük mü? -küçük abi -küçük yapılamıo .ıç öle gel -tamam abi.... deli oldum yani tatilde biraz oynayalım diyoruz ondna bu salak oyunlara katlanıyoruz gidecem alacam wow da haftada 1 gün oynamak için değmez o paraya ... Deli mode on[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
Öne çıkan mesajlar