Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Benim sıpanın son zamanlarda edindiği bir huy. Baş ve özellikle boyun bölgesini arka patileriyle çok fazla ve ciddi anlamda sertçe kaşıyor. Öyle ki boyun bölgesinde ufak yaralara bile sebep oluyor, kabuk bağlamış ufak alanlara rastlıyorum severken. Her gün olmasa da taranan, tırnakları düzenli kesilen bir hayvan. Psikolojik bir sıkıntı vs olabilir mi diye çekiniyorum açıkçası. Bir vet arkadaşıma sorduğumda da pek bir şey diyemedi. Ev temizliği konusunda biraz salmış durumdayım son zamanlarda tez vs derken ama ortalığı bok götürüyor gibi durum da yok hani. Benzer bir davranış gören, duyan olmuş mudur? edit: evde genelde yalnız kalıyor kardeşim de gittiğinden beri, birlikte yatıyoruz falan ama yeterince ilgilenemiyor muyum diye düşünüyorum. Psikolojik bir sıkıntı olabilir mi acaba diye düşündüren de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 maması alerji yapıyodur ya da dış parazit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 maması 3 senedir aynı neredeyse, hiç değiştirmedim. dış parazit ihtimali benim de aklıma geldi ve baya bi inceledim her yerini ama gördüğüm bir şey olmadı. damla şeklindeki dış parazit aşılarından aliyim bir deneyeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 pire filan olmasın tüyleri koyu renkse belki göremiyosundur. benmki kaliko beyazları fazlaca. 1 ay önce filan baya bi pirelenmişti. ensesine ilaç sıktım 2 güne bişeyi kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 bembeyaz abi benimki, pamuk gibi :) ama ankara kedisi işte, baya uzun tüylü, ondan mı gözden kaçırıyorum acaba. aşıyı bi deniyim, sonuçları paylaşırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 parazit aşısı yaptır aynen ilk düşünülecek şey kaşınmada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Mantar olabilir bence vakit kaybetmeden veterinere gidin. Eğer mantar ise yayılmasını önlemek amacıyla türüne göre tedaviye başlarsınız, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Benimki gibi alerjik de cikabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 mantar tedavisi aşırı zor ya. tam bitirdin sanıyorsun ki kedide gene yayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 serkanı gorduyse kasinir tabi kedi dr aksgdlkadşaalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Namessar said: Benimki gibi alerjik de cikabilir Neye alerjik çıkmıştı, benzer şikayetle mi şüphelendiniz, kan testiyle falan mı anlaşıldı? pascalnouman said: serkanı gorduyse kasinir tabi kedi dr aksgdlkadşaalk serkanın fotoğrafını bile göstermem olum kediye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar