Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gamecam görüntü ayarları.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kullananlar...
En kalite sekilde görüntü için advanced den önerebiliceginiz bir ayar sekli varmıdır acaba.
Bi de movie yi modify etmek için kesip biçme müzik ekleme vs vs tavsiye ediceginiz program varmıdır ?[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
Peki bu programla screen cap yaptığımız movieler üzerinde oynayıp "ownage" "powned" yazabiliyormuyuz :P Yoksa sadece fraps misali screen capture mı yapıyor? Bilgi verirsen sevirim Qui :) Birde müzik eklemek & wmv ye çevirmek gibi şeyleri nasıl yapabiliriz ?[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

[b]Wow:
Member of Blood Pact - International European Guild
Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired
Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail
Mesaj tarihi:
800x600 cözünürlükte 24 fps yapacan süper görüntü aliosunkaliteyi de 6 yap[signature][hline]--------------------------------------
www.gametogame.net
For the Horde
We hate the Palliance
--------------------------------------
Mesaj tarihi:
said:
_Dalamar_, 06 Şubat 2005 12:29 tarihinde demiş ki:
Denedim. Gördüğüm kadarıyla register ettirmedikçe frapsten farkı yok ama register versiyonu çok daha güçlü frapsten birçok özelliğiyle :) *serial aramaya gider*

fraps bilgisayari cok kasiyor ve aldigi dosyalar cok büyük oluyor.gamecam cok daha iyi.serialini bulursan bana da ver :)[signature][hline]--------------------------------------
www.gametogame.net
For the Horde
We hate the Palliance
--------------------------------------
  • Yeni Oluştur...