Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gamecam görüntü ayarları.

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Kullananlar...
En kalite sekilde görüntü için advanced den önerebiliceginiz bir ayar sekli varmıdır acaba.
Bi de movie yi modify etmek için kesip biçme müzik ekleme vs vs tavsiye ediceginiz program varmıdır ?[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

Peki bu programla screen cap yaptığımız movieler üzerinde oynayıp "ownage" "powned" yazabiliyormuyuz :P Yoksa sadece fraps misali screen capture mı yapıyor? Bilgi verirsen sevirim Qui :) Birde müzik eklemek & wmv ye çevirmek gibi şeyleri nasıl yapabiliriz ?[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

[b]Wow:
Member of Blood Pact - International European Guild
Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired
Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail
Sosyal ağlarda paylaş

Denedim. Gördüğüm kadarıyla register ettirmedikçe frapsten farkı yok ama register versiyonu çok daha güçlü frapsten birçok özelliğiyle :) *serial aramaya gider*[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

[b]Wow:
Member of Blood Pact - International European Guild
Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired
Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Dalamar_, 06 Şubat 2005 12:29 tarihinde demiş ki:
Denedim. Gördüğüm kadarıyla register ettirmedikçe frapsten farkı yok ama register versiyonu çok daha güçlü frapsten birçok özelliğiyle :) *serial aramaya gider*

fraps bilgisayari cok kasiyor ve aldigi dosyalar cok büyük oluyor.gamecam cok daha iyi.serialini bulursan bana da ver :)[signature][hline]--------------------------------------
www.gametogame.net
For the Horde
We hate the Palliance
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...