SpAcE_JaM Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Selam.. Ben evden deneme olsun diye sphere serveri açtım. arkadaşlarımı falan aldım. ama sorun şu kendiliginden owner acc açiliyor. yardım edecek biri varmı. yani açilabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Sorununu tam anliyamadim ama .serv.account accname delete yazarak silebilirsin Koex . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 kendiliğinden nasıl owner accsi açılabilirki bir kere bunun bir mantıgı yok !?[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Sen vbence yanlıs bisi yapıosun cunku ben hic böle bişi duymadım yani kendilinden alla alla ama zaten arkadaslarınla oynuosun pek birşey olmaz ama spherede yanlıs bisi yapmıs olabilisin yada sen sürekli owner acc acıon player acım derken.[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lepricon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Sphere.ini ne goz at bence sen orda acc minimum plevelini 7 yapmissindir[signature][hline]Ultima Strike [Administrator] [Uo Kalibric's Owner] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 buyuk ihtimalle oyledir cunku baska turlu kendi kendiliğine nasıl owner acc acabilirki server?! ilginc.[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bence free login açıksa ise yani clienttan girerken acc ini açılıyorsa bazen sphere kendiliginden owner acc açıyor,free Login i kapatmanı tavsiye edebilirim[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || DIEMASTER || MSN TheCoder, 25 Kasım 2004 18:07 tarihinde demiş ki: - hayatım +15 ver - Ayıpsin gülüm ben sana remote veriyim [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 06 Şubat 2005 11:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Lepricon, 06 Şubat 2005 05:20 tarihinde demiş ki: Sphere.ini ne goz at bence sen orda acc minimum plevelini 7 yapmissindir said: SpAcE_JaM, 05 Şubat 2005 23:17 tarihinde demiş ki: Selam.. Ben evden deneme olsun diye sphere serveri açtım. arkadaşlarımı falan aldım. ama sorun şu kendiliginden owner acc açiliyor. yardım edecek biri varmı. yani açilabiliyor. eğer öyle olsaydı her account plevel 7 olurdu diemasterın dediği doğru ;) [hline] said: Ba'aL [hline] [Bu mesaj LeBaaL tarafından 06 Şubat 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bovin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ben hiç boyle bişey duymadım nasıl olur ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: SpAcE_JaM, 05 Şubat 2005 23:17 tarihinde demiş ki: Selam.. Ben evden deneme olsun diye sphere serveri açtım. arkadaşlarımı falan aldım. ama sorun şu kendiliginden owner acc açiliyor. yardım edecek biri varmı. yani açilabiliyor. Hımm . şifresi ne ?[signature][hline]a.k.a Vampir OSMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar