Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite ye hazırlanan arkadaşlar ve girenler..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kendini kontrol altına alırsan stress atmak icin bilgisayarda oynayabilirsin tabi kontrollu.onemli olan cok soru cozmek veya kitabın basında ne kadar zmn gecırdigin degildir.onemli olan VERİMDİR.
Mesaj tarihi:
Hamis sen benim 8 saat dediğime bakma :)
akşamları gezmesinide biliyoruz tabii ki ama hedef biraz yüksek olunca kasmak gerekiyor :)[signature][hline]Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit.

Mesaj tarihi:
Evet sadece zekanin yeterli olmadiğini anladim çok soru çözüp pratik yapman lazim. Kendime o kadar fazla güveniyorumki bu huyumdan nefret ediyorum:)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
Şimdi yazdiğim yazidaki anlatim bozukluğunu farkettim. İlk cümlesinde 8 saat çalişmak gereksiz demiştim daha sonra günde 8 saat çalişiyorum demişim. Açikliğa kavuşturiyim programim oydu ama olmadi tabi :P[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
Ben kendimi bildim bileli oyun oynuyorum sadece lise2 ve lise sonda ders+oyun yaptım okul derslerim kötüydü bu yüzden not ortalamam 3,14dü.Kabataşdan kovuldum okul puanımda düştü,düz tabanım diye denizci olamadım ama 2000össde eadan türkiye 104. oldum fakat aöbp işin içine girince sıçtım ve marmara ing işletmeye girebildim 2 puan daha yuksek olsa galatasaray işletmeye giriyodum siz siz olun notları yuksek tutun yoksa benim gibi derece yapsanız bi boka yaramıyordu yeni sistemde etkisi ne kadar bilemıyorum su anda okula astım thyde çalışıyorum denizci olalım derken havacı olduk hayat böyle:.[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Mesaj tarihi:
Bilgisayardan ve gezmeden hiç vazgeçmedim ders için. Ara sira soru çözdüm. E dolayısıyla çok ii bi puan alamadım. 254+73=327 puanla hacettepe istatistikteyim. Memnunum. Ama gönül isterdi ki bilgisayar muhendisliği olsun. Hayatı zehir etmeye değmez ama son sene çok iyi çalışın yeter.
yoksa hala dinlemediniz mi?!?![signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
  • Yeni Oluştur...