Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite ye hazırlanan arkadaşlar ve girenler..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende dün 2 saat bugünde 5 saat uyudum. bu 5 saat uyku var ya resmen tatil gibi geldi heheh[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
ciddi bi okul tanıtımı isteyene İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi hakkında bişeyler söyleyebilirim sanırım.. ama sölediklerimin çoğu sadece Mühendislik Fakültesi için geçerli olacaktır...

Ben Endüstri müh.de okuyorum (3. sınıf) ilk geldiğimde bölümümün okulun halaaaa geliştirmekle uğtaştığı buca kampüsünde diil de daha yerleşik ve merkezlere daha yakın olan Bornovada olması beni mutlu etmişti.. ama izmiri sevememiştim.. her neyse; okulun müh eğitimi gayet sıkı ve sıkıcı.. temel müh. derslerine hayvan gibin abanıyolar.. şöyle diyim textil mühendisleri bile atölye stajı yapıyolar (kaynak,torna gibin şeyler...) bölümün abzı hocaları çoook tash..lı insanlar.. 2 master yapan var prof kaynıyo filan.. ama adam gibin adam olan az... psikopatı da var , dersi ve sınıfı hiç sallamayanı da.. eğitim kalitesi yüksek zannetmeyin pek; örneğin parit hiç bi halt görmüyosunuz derslerde; sadece satjlar var onlar da yaz tatilini s.kiyo; başka işe yaramıyo bence.... offf offf az sonra da finale gircem zaten bak için karardı yine.. benim ne işim var burda yaaw!!!![signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides.
Mesaj tarihi:
yaw hızlı yazayım derken baya kötü yazmışım, yazım hatalarımdan dolayı özür dilerim.. "bazı" be "pratik" olacak o saçma kelimeler...
hatalıysam 05359263965 :)[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides.
Mesaj tarihi:
Tercihleri arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bulunan arkadaşların işi kolay. Eğitim Fakültesi şehrin tam merkezinde[Fazla sevinmeyin F/E Fakültesinin oraya taşınacakmış :D], Fen/Edebiyat Fakültesi [Meslek Yüksek Okulu, Su Ürünleri, Mühendislikler, İlahiyat'da burada] ise şehrin biraz dışında bi dağ başında yer alıyo. Her iki durumda da ulaşım oldukça basit, gerek minibüsler gerekse otobüsler mutlaka okulun önünden geçmekte. Hatta okulla ilgili daha bazla bilgi için burayı inceleyebilirsiniz.

Edik: Eğer burayı kazanacak olursanız burada oldukça fazla paraya ihtiyacınız olacak haberiniz olsun. [Tam anlamıyla öğrenciyi soyup soğana çeviren bi kent :hrr:][signature][hline][Bonzi] Eşeklere Özgürlük !!!
Mesaj tarihi:
BaŞlarım üniversitesine de dersanesine. Bırakıyorum bugün itibari ile dersaneyi. Zıçarım dersanesine yaaa! Evda çalışıp güzel bi yerde veterinerlik kazandımmı yeter bana.
Bu ne yaa evde bi sorun dersanede bi sorun çekilirmi hergün bunların laklak ı !![signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
Daha öncedende girdim o zibidi sınava öyle demedim hiç yani yerim haziran ı, bu zamana kadar millet üniversiteyi dersaneylemi kazandı hep. Evimde gayret gösteririm. Psikolojimi bozdu, beden sağlığım bozuldu, aile ilişkilerim bozuldu bu dersane yüsünden hep, başlarım dersanesine[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
said:
Toledor, 11 Ocak 2005 14:09 tarihinde demiş ki:
....."keşke daha fazla çalışsaydım " demezsin inşallah...

Bu lafı 3 kez söyleyen biri olarak diyorum ki; daha önünüzde 5.5 aya yakın bir süre var ümidinizi kesmeyin ve hiç birşeyden pes etmeyin.[signature][hline][Bonzi] Eşeklere Özgürlük !!!
Mesaj tarihi:
ben üniye girdikten sonra anladımki öss aslında hiç bişimiş ki hakkaten ben öss ye şimdi normal derslere çalıştığım kadar da çalışmamıştım,öss puanım denemelerde aldıım en yüksek puanla aynıydı (şimdi marmara diş hek.deim)
aslında hep belli öss de ne sorcakları,soru tipleri..vs klasik herşey ama sistematik çalışmak gerekio fazla çalışmak yerine, sürekli geriye dönmen tekrar etmen lazım,eksiklerini yamaman lazım,bunu içinde bol bol deneme çözki eksiklerini göresin.
bi de sana tavsiyem son bir ay salma kendini,çünkü genelde böle oluo,okuldan rapor alınıo ama vakit başka şeyler için harcanıo.
Mesaj tarihi:
Valla açıkçası ÖSS filan derdim olmadığı için problemim yok. Şanslıyım o yönden.
Penth'in bir şarkısı var ÖSYM hakkında. Arkadaş paylaşmak isterse koysun buraya:P[signature][hline]A L'outrance Voice of Souls
With a rainy heart ..
Mesaj tarihi:
said:
zaidral, 11 Ocak 2005 01:50 tarihinde demiş ki:
said:
CrayTotem, 11 Ocak 2005 01:42 tarihinde demiş ki:
1 Sorum olucak...
4 Tarih yanlışı 1 türkçe götürebilirmi
götürür
said:
veya aynen 4 fen yanlışı 1 türkçe...
götürmez

said:
4 sayısal yanlışı 1 sözel götürebilirmi?
4 matematikle 9puan fln kaybın olur
//edit fen bilimlerine kafam girsin.

yanlış herpsi kendi dalında götürür, fizik bile kimya götürmez.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Ben İstanbul Kültür Üniversitesi'nde Matematik-Bilgisayar okudum ve şimdi yükseğimi yapıp okulda araştırma görevlisi olarak çalışıyorum. Bölüm hakkında daha önce yazdıklarımı olduğu gibi aşağıya ekledim.

said:
Nartanesi, 23 Temmuz 2004 09:19 tarihinde demiş ki:
Eveeet szass matematik konuşmama kızacak ama bu konuda yetkili kişi olarak bişeyler karalıyım ben de...

Matematik bilgisayar bölümü matematik bölümüne göre daha avantajlı... Bu bölümde ilk iki sene temel matematik ve temel bilgisayar dersleri görülüyo. Bu arada sen hangisine ilgin ve yeteneğin olduğuna karar verebiliyosun. Son iki sene dersler seçmeli. Matematik ya da bilgisayar ağırlıklı ders alabileceğin gibi istatistik ağırlıklı dersler alıp finans alanına da yönelebilirsin. Bilgisayar dersleri sadece yazılım, donanım dersleri yok tabi.. İşin o kısmını mühendislere bırakıyoruz :)
Ama tabi bu alanlara yönelmiş olman diğer konularda bişey bilmeden mezun oluyosun demek değil. Programcı arkadaşlarım hala özellikle oyun tasarımında grafik çizimlerinde çok yoğun matematik kullanıyolar, ben de matematikçi olmama karşın daha 2.sınıfta bi iki şirkete program hazırlamıştım mesela...
Bana sorarsan güzel ve yetkin bi bölüm matematik bilgisayar.
Bekleriz... :)
[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Mesaj tarihi:
canını seven elektrik elektronikten uzak dursun !?!?![signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
screamer aynısı Sanat Tarihi içinde geçerli.
En azından Sanat Tarihi sınavları hakkında bilgi edinmek isteyen imzama baksın ondan sonra bu bölümü seçip seçmiyeceğine karar versin[signature][hline][Bonzi] Eşeklere Özgürlük !!!
Mesaj tarihi:
gidicem, ankara, izmir, antalya hangisi olursa gidicem veterinerlik okuyacam yeter ya ne elektronik falan[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
Bizde okulda test çözme yoktu :) İnadına Öss'de çıkmayacak konuları işliyoduk :)
(burak Bora A.L)

Bi özel üni'ye de burslu kapak attım ben.. Boğaza karşı püfür püfür :)[signature][hline]--- God is in the TV ---
Mesaj tarihi:
üsküdar amerikan mezunu olanlar: okul ortalamam 3.2 olursa kaç puan gelir bana?[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Mesaj tarihi:
Bi an bayagı iyi gelir dicektim ki sora unideki gibi 4 uzerinden olmadıgı geldi aklıma =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
Valla son sene 250-260 arası sözel yapıyordum. Sadece dershanede çalışıp canım istediğimde test çözüyordum... Onun dışında Mortal Kombat 4 oynardım paso...

254 öss+72 okul puanı: 326 SÖZ-Marmara Sinema-TV (Güz. San.)
Mesaj tarihi:
aptal bi ortaokul hayatından sonra lise 1 de akıllandım dersler düzelince o dönem okullara gelip 4 üzeri ortalaması olan öörencilere burs veren indirim yapan dershaneler vardı onlardan birine gittim.geyik geçti o sene çok eğleniyoduk.ondan sonra lise 2 gelince o dershane kadrosundan 5 arkadaş aynı dershanede devam etmeye krr verdik. boğaziçi, galatasaray, 3 itü çıkardık.bir arkadaşımız okul birincisi oldu hatta.
çalışma temposuna gelince, lise 2 ve lise sonun iilk dönemi günde 100-150 soru ortalama yakalama çabasındaydım genelde.matematik ve geometri bitmişti lise 2 bittiğinde. son sene biyoloji ve kimya çalıştım sadece çünkü berbattım.hatta öss.de sayısalda 9 yanlış yaptım 8'i biyolojiyid:)bi boka yaramadı yani çalışma :P
son 3-4 ay köpek oldum açıkçası.lise yönetimide bizi rahat bırakınca sınıfta, evde, okuldan sonra dershanede, sürekli bi çalışma temposundaydım.son 10 gün hiç bişey yapmadım.gezdim ööle takıldım.çokda rahat girdim ve çıktım.şimdi itüdeyim.

başarılar dilerim girecek herkese..[signature][hline]***ultrAslan***
HERYERDEYİZ
Mesaj tarihi:
özel ders aldım.çok ta kasmadım koparmadım olayı
son aylarda asıldım biraz

deneme-internet cafe-deneme gibi bir mekik dokuyarak geçti günlerim

sonuçta nooldu itü makine müh e girdim 357.535 puanla

tey tey
  • Yeni Oluştur...