Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Selam, hashing kullanarak spell checker yapıyorum. Double hashing kullanmam lazım collisionları önlemek için fakat collision ikinci functionda olursa kurtaramıyorum google aramasında cıkmasın diye kodu buraya yapıştıramıyorum, double hashingden anlayan birisi varsa pm den yazabilir mi? edit : kendi functionımı şuradaki mantığa göre modifiye edip 2. bir hash function yaptım fakat mantıksız geliyor. https://courses.cs.washington.edu/courses/cse326/00wi/handouts/lecture16/sld025.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 2. fonksiyon'da cikiyorsa bidaha hashliyorsun.. recursive gidiyor. tabi bu cok uzun chainlere neden olabilecegi icin her x icin x. order hashinin y katini toplayarak yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 çözdüm mevzuyu, functionım boktanmış, ikinci hashingi çok ynalış alıyormuşum bir de. teşekkürler sardalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar