Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kırılmış client bulamıorm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
OOle içimden geldi bir server açam dedim ole evde adminliği anlamalık amaçlı.Paticik scripts bölümüne ama kırılmış client bulun dio.Heralde onun verdigi site kapanmış felan bulamıorm biraz yardım pls
Mesaj tarihi:
kırılmış client dediği client 2.0.3 vs kullanabilirsin anlamına gelir bunuda aratırsan rahatlıkla bulabilirsin.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
neden bu düzen böyle,neden herkes sahte?

Mesaj tarihi:
kırılmış client muhabbetini pek anlayamadım ama arkadaşın dedigi gibi sphere server 55i den client version 2.0.3 ile giriş yapabilirsin.google'dan falan arttınmı cıkar zaten[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
uheue bende zamanında çok aramıştım :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
neden bu düzen böyle,neden herkes sahte?

Mesaj tarihi:
Sailor cok saolsın bunu yazdıgın için yeni bir bilgi edindim sonunda bayagıdır aynı konular donup dolasıyordu seninle birlikte uzun bir zamandan sonra bir ilke adımızı attık :9[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
Birde arkadaşlar bunu int cafede deniorm su and yanımda bi arkım var o nasıl girebilir
Onada client 2.0.3ü yükledik daha soora login cfgye Benim makinemin IP'sini yazdım port zati 2593 ama girmio ilk ekrandan soora Couldnt connect to ultima online dio?
  • Yeni Oluştur...