Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 OOle içimden geldi bir server açam dedim ole evde adminliği anlamalık amaçlı.Paticik scripts bölümüne ama kırılmış client bulun dio.Heralde onun verdigi site kapanmış felan bulamıorm biraz yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 kırılmış client dediği client 2.0.3 vs kullanabilirsin anlamına gelir bunuda aratırsan rahatlıkla bulabilirsin.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 saol :D Acemilik ne yaparsın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 kırılmış client muhabbetini pek anlayamadım ama arkadaşın dedigi gibi sphere server 55i den client version 2.0.3 ile giriş yapabilirsin.google'dan falan arttınmı cıkar zaten[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 uheue bende zamanında çok aramıştım :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 kırılmış client dediğiniz şey uncrypted client ise (kripted=kırılmış sanılabilir) UO RICE adlı programla istediğin clienti "kırabilirsin".[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Sailor cok saolsın bunu yazdıgın için yeni bir bilgi edindim sonunda bayagıdır aynı konular donup dolasıyordu seninle birlikte uzun bir zamandan sonra bir ilke adımızı attık :9[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Birde arkadaşlar bunu int cafede deniorm su and yanımda bi arkım var o nasıl girebilir Onada client 2.0.3ü yükledik daha soora login cfgye Benim makinemin IP'sini yazdım port zati 2593 ama girmio ilk ekrandan soora Couldnt connect to ultima online dio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Serverın kurulugu olduğu yerden öğreneceksin. arkadaşında uo.cfg dosyasına "," portunu yazıp girecek.[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar