Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paladin

BullDoG

Öne çıkan mesajlar

class'lari irklarla dengelemek icin boyle bi yola gittiler. buna karsilik undead'lerin elinden will of forsaken'i aldilar (sureli hale getirdiler) ki inan bana, eskisi gibi kalsaydi, siz daha cok yanardiniz. stun olmayan, nefes almayan, sleep islemeyen koskoca bi ordu...

heal ozelliginiz var digerlerinden farkli. savasin ortasinda, adam sizi aha kestim dediginde bi anda caniniz 3/4 doluyo, oyle adam da neye uuradigini sasiriyo. tabi deneyimliyle ne yaptigini biliyosa alteder yine de... iste. guclusunuz digerlerine gore baya aslinda.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

Mob olan undeadlere karşı hala avantajın var yani exorcism ve turn undead hala çalışıyor oldukçada kullanışlı . Ama oyuncu undeadler humanoid olarak görünüyor artık bu nedenle onlarda undead yetenekleri çalışmıyor. Bunu wc gibi görmemen lazım ayrıca . Paladin her koşulda undeadleri ezmesi mmorpg oyununda saçma olurdu. Böyle düşünecek olsan Tauren warriorlarında human warriorlardan 2 3 kat güçlü olması lazım , night elf hunterlarında çok gçlü olması kısaca liste böyle uzar gider bu bir mmorpg ve stratejilerin değer kazanması için her sınıfın bir zayıflığı ve güçlü yönü olması gerekiyor . Paladinin güçlü noktası dayanıklılığı mesela paladin oynadığın için söyledim ...
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakma ama ya sen baya bi kötü oynamışşın yada karşındaki adam inanilmaz derecede güzel ve kusursuz bi şekilde oynamiş.Çünkü bi paladinin warrior a karsi duel de(1v1 de) yenilmesi imkansiz.Hele senden 1 level küçük.Ben betada level 27 paladin yapmıştım ve kendimden 3-4 level üstü warriorları yeniyodum böyle bi unbalance var yani yenilmek elde değil.Blizzard warrior u güçlendirmek zorunda.Arkadaşın dediği gibi warrior'un hiçbir class a karşı şansı yok suanda...
Roguelar bile warriorları yenebiliyomuş...Warrior un rogue u ezmesi lazım.Nasıl roguelar buyucu classlara karşı ustunluk sagladiklari gibi warriorlarda roguelara karşı üstünlük sağlamaları lazım.Ama böyle bişi yok suanda,Blizzard warriorlari ezdikçe eziyo..ve doğru düzgün bişi eklemiyolar...[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeşim bir warior karakter oynatıyor lvl ı düşük ( 10) ama bişey dikkatimi çekti;

Bu rage denilen olay vurdukça artıyor sanırım. E bu warior rage ini doldurana kadar yalan olmuyormu?

//İleriki lvl larını biliyorum. Talentlerden falan sabit bir rage elde edilebiliyorsa iyi. Ama sadece vurduğunda artmaya başlıyorsa bunun değişmesi lazım warior un warior olması için.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Toplam 100 rage var bu hep sabit kaliyo yanlis bilmiyosam.Skillerini kullanirken bu skilleri mana yerine rage istiyo.Ama bazı skiller var mesela rage i 50 dolduran.Zaten rage maximum 100 oldugu için baya iyi geliyo.Tabi bu yuksek levellarda geliyo galba yanilmiyosam.Hatta adı inner rage diye bisi.Bide bunun gibi baska skillerde var rage veren.Ama dedigin gibi rage vurdukça artiyo,mana gibi olsaydi daha iyi olurdu...Çünkü vura vura biraz zor dolduruyosun rage i..
Adam basliyo sana skilleri döktürmeye sen rage toplamaya kasıyosun...kötü yani...[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Sosyal ağlarda paylaş

Bir rogue'un bir warrior'u yenmesi ya rogue yeteneklerini çok iyi kullandığını yada warrior'un kötü oynadığını gösterir. Warrior'ın health ve armor'ı rogue'a oranla yüksektir ki bu da rogue'un normalden daha az dmg vermesi ve yenmek için daha çok uğraşması anlamına gelir. Ama yine de wow'da hiçbir class yenilmez değildir. Bir priest/mage rogue'u yenebileceği gibi bir rogue'da warrior'ı yenebilir. Önemli olan ne kadar iyi oynadığın ve hangi talentlara gittiğindir. Rogue'ların çoğu dagger kullandığı ve talent seçiminde assasination/subtelty'e gittiği için warrior ve paladin kesme şansları azalır ve uzaktan etkili ırkları kesme şanslarını ise arttırırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
copperelf, 14 Aralık 2004 10:40 tarihinde demiş ki:
26 lvlda iken 25. lvl bir wariorla duel yaptım;
ben s/s paladin adam 2handed warior;
adam beni çiğ çiğ yedi..
nemi oldu duelin sonunda?
şuanda lvl 23 wariorum var gayetde menmunum

Heryerde warriorlar hakkında kötü yorumlar okumuştum ilk defa böyle bir yorum görüyorum şaşırdım bende.[signature][hline]WoW-EU
www.etradecenter.us
Sosyal ağlarda paylaş

Paladın 3 canlı... Warrıor ıse tek :) senı cıg cıg yemesı levelınızın dusuklugunden kaynaklanıyor. lvl 60 bır paladınle bır warrıorun kapısması , warrıor acısından bır facıa olur... kendını heal edemeyen sadece dmg vuran bır KALAS la kendını heal eden bır paladın + paladın eger defansıf bır talent verdıyse heale bıle gerek kalmaz... Iyısımı sen gene paladın ac warrıor cok kotu...[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an
Nebula : Rottin Aquilla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...