shapshal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 eveeet bu kadar lafı döndürüp allak bullak etmenin anlamı yok.Birkaç tane soru sorarak yardım almayı gerekli gördüm.Evet efenim işte sorularımız: 1) Server ım kendimin yani 24 saat açık değil.Bunu 24 saat açık yapmak için kablo gerekli fakat herkese ip dağıtmak istemiyorum.Nasıl client yapabilirim? 2) Server ımı güzelleştirmek için ne yapabilirim? (player dışında) 3) Server da hep aynı şey hep aynı şey olmaması için ne yapabilirim? Değişik neler (quest nası yapılır) yapılabilir? Ve anlayacağınız diğerleri kısacası ne yaparsam server ım güzel olur.İnternetten hazır bir server indirim güzel fena değil.Ama ek olarak yani "en az bunlardan yapmalısın ki güzel olsun" olarak ne yapabilirim.[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 İstersen connector yapmak için OnwerRavenLoft ile irtibata geçebilirsin.[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 eee daha cevap yok mu? yardım bekliorum....up...[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Serverine scriptler serverin guselligini getirir. ne demishler Damlaya damla script seninki benden kara :P[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ...:::Örnek Connector:::...[hline]Mail:mailto:[email protected] ICQ:158672665Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web DesignBilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Biraz konu dışı olcak ama orda kaçan Unicorn mu? :)[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Owner hoca ayıptır sölemesi o muhteşem resimleri nereden bbuluyosun.Sakın çiziyorum deme yirim seini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Owner hoca ayıptır sölemesi o muhteşem resimleri nereden bbuluyosun.Sakın çiziyorum deme yirim seini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Heroes of Might and Magic IV 'un demosundan değil mi bu resimler ? Ya da ben yanlış hatırladım. :)[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: Bameso, 09 Şubat 2003 10:08 tarihinde demiş ki: Biraz konu dışı olcak ama orda kaçan Unicorn mu? :)[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak.... Evet Unicorn :) arkadaki de Dragon :) tanıştıriim ehue[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 konu sapmasın lütfen.daha cevaplar yok mu? Ha bir de bi sorum daha olucak sphere açıldığında o parşömen gibi şeylerde çıkan yazıları nereden değiştirebilirim?[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 o yazıları book.scp den değiştiriceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: Mortis, 09 Şubat 2003 14:37 tarihinde demiş ki: said: Bameso, 09 Şubat 2003 10:08 tarihinde demiş ki: Biraz konu dışı olcak ama orda kaçan Unicorn mu? :)[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak.... Evet Unicorn :) arkadaki de Dragon :) Allah bin kere razi olsun nası ödesen borcumu tanıştıriim ehue[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! [hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 up[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carlyon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 1- Sponsor bul! 2- Guzel scriptler bul! 3- Bence hic kasma kendini bosuna![hline]Ölümden neden korkucakmışım! Ben varken o yok! O varken ben yokum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uhrmiller Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ya clietı nası yaptın cok tuzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar