pontipati Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Bir öğretmen aşağıdaki mesajı paylaşmış, bir sorun olur mu bilmiyorum, buraya yazayım dedim: [hr] "Babalarını bu hafta traktör kazasında kaybetmiş 5 kız kardeş var. Samsun'da yaşıyorlar, ekonomik durumları zaten kötüyken şimdi evin gelir getiren tek bireyini de kaybetmişler. Malum önümüz kış bu çocukların giysi ve ayakkabıya ihtiyacı var. Yaş ve beden ölçüleri aşağıdaki gibi.Eşyalar Samsun'da okulda toplanacak ve çocukların gururunu incitmeden öğretmenleri tarafından teslim edilecekler. KARGO ADRESİ; OKULUN ÖĞRETMENİ ARİF UYAR ADINA ATATÜRK İLKOKULU ASARCIK SAMSUN TELEFON 0362 791 22 38 Ayfer - 18 yaş - 38 beden 40 numara, Emine - 16 yaş - 36 beden 38 numara, Ezgül - 14 yaş - ayakkabı no 38 numara, Ebru - 13 yaş - 37 numara Asuman - 8 yaş - 30 numara DESTEĞİNİZ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER. ÖĞRETMENİN ADI SOYADI Arif UYAR 0 505 266 89 44 Not: Kopyala / yapıştır yaparak dağıtırsak sevinirim. Arzu eden önce öğretmen ile irtibata geçebilir.. (Alıntıdır )" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 1 ay kadar önce bir pati site paylaşmıştı köy okullarına yardım için 5 top a4 10 defter vs. gibi, bilen varsa onu yazabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Abi bu başka platformlardada paylaşıldı ve diğer platformda da destek sürüyor.Şu an kaç yerde var bilmiyorum bu ileti.Yani çocukların ayak numarası 6 aya büyüyecek, tutupda bir çocuga 100 tane ayakkabı yollanacağına mümkünse içinden gelen var ise öğretmeni arayıp defter kalemdir vs onları yollayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 "Not: Kopyala / yapıştır yaparak dağıtırsak sevinirim. Arzu eden önce öğretmen ile irtibata geçebilir.." bu yazdığı an huylanıyorum. bir kaç kez başka isteklerde bulunanları aradım telefon ile kayıtlı bile değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar