Napoleon Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Arkadaşlar ben de iki adet yahoo mail hesabı var. Ben bunlardan bir tanesini diğerine yönlendirmek istiyorum. Acaba yahoo böyle bir şeyi destekliyor mu, destekliyorsa böyle bir yönlendirme nereden ve nasıl yapılabilir?[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 paralı sanırım o olay. yahoo'dan yahoo'ya ücretsiz olabilir belki.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Peki abi nereden yapılır bu iş, bir bilen yok mu yaw?[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mydonose Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 dostum o olayı eskiden vardı ama kaldırdılar. artık para ödemen lazım böle bişi için. ama belli bi email adresini başka yahoo acc. e yönlendirebiliyosun. mesela senin 1. hesabına [email protected] dan mail geliyo. o mailleri 2. hesabına yönlendirebiliyosun.[signature][hline]www.gencdizayn.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Sağolasın hocam.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 up! dedim belki açılmıştır konu önceden evet açılmış. Up! Ben de yahoo mailimi gmailime yönlendirmek istiyorum şimdi. yok mudur yolu?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Valla bulamadık abi, bulana da rastlamadık.[signature][hline]Gimli, 06 Feb 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar