Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

konserve yaprak sarması ısıtma

pontipati

Öne çıkan mesajlar

calimero said:

Olm o değil de ankara'da esnaf lokantası mantığı yok ben ona acaip sinir oluyorum.

İstanbul'u gördüm artırıyorum, yıldız lokanta var mesela eskişehirde. lan mercimek 2 lira, işkembe kelle-paça falan 2.5 lira. kola 1.5 lira mı 2 lira mı ne. pilav 1.5 lira. ciğer 5-6 lira.

girince nevrim dönüyor ne yesem acaba diye.

Ankara'da en boktan yere git tabldot 12-15 lira. özgaziantep var tabi de orayı bilen bilir istanbul'dakiler gibi değil leş baya. öğrenci şehri sözde yok şöyle bi 7-8 liraya daş gibi doyacağın bir yer.

Hacettepe'de yemek 1 liraydı bu arada bu seneye kadar yemekleri de baya baya süper birkaç kere yedim. kahvaltı-öğlen yemeği-akşam yemeği var, ayrıca haftasonları falan da var.

Odtu de cati var :)
Sosyal ağlarda paylaş

@senko

abi çatı aşırı kazık ya, hele son zamanlarda fiyatlar uçtu gitti çatıda. tabi yine sıra var hayvan gibi önünde çatı kitlesi farklı olduğu için. bir de çatı artık marka oldu arkabahçe falan var yine odtü'de, hacettepe'de parlar'ı işletiyor.

bu lokanta çok ayrı ya, her eskişehir'e gittiğimde gidiyorum, hayvan gibi yiyorum afedersin :)
Sosyal ağlarda paylaş

elestirdigim 10 kurus icin yapilan protesto degil abi. protestonun yapilis sekli.

ben de kosede durup bagirdim yoksa. ama girip camlari masalari kirmadim.

cunku bir i protesto oluyoken biri dallamalik oluyo. ayni salak icgudusel heyecani sag kanatta da goruyosunuz zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

şunları 11 liraya almak imkansız başka yerde. gayette temiz yer. Çorba 2 tl. Yemekler etli olup olmamasına bağlı 2,5-4 tl arası değişiyor. Pilav 2 tl.

istiklalde demirören avm ile yeni tadilattan çıkan caminin arasındaki sokaktan giriyosun. Sokağın sonlarına doğru solda. damak tadı 2 restorant.

Izmirde 8.5 liraya yeniyo sahane menu ya. Ogrenciler hep ordan yiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...