calimero Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 oha yalnız konu konserve sarma nasıl ısıtılır ashfhahfa pardon abi konu baya derail oldu. konserveler genelde etli değil zeytinyağlı yaprak sarması oluyor onları ısıtmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 calimero said: Olm o değil de ankara'da esnaf lokantası mantığı yok ben ona acaip sinir oluyorum. İstanbul'u gördüm artırıyorum, yıldız lokanta var mesela eskişehirde. lan mercimek 2 lira, işkembe kelle-paça falan 2.5 lira. kola 1.5 lira mı 2 lira mı ne. pilav 1.5 lira. ciğer 5-6 lira. girince nevrim dönüyor ne yesem acaba diye. Ankara'da en boktan yere git tabldot 12-15 lira. özgaziantep var tabi de orayı bilen bilir istanbul'dakiler gibi değil leş baya. öğrenci şehri sözde yok şöyle bi 7-8 liraya daş gibi doyacağın bir yer. Hacettepe'de yemek 1 liraydı bu arada bu seneye kadar yemekleri de baya baya süper birkaç kere yedim. kahvaltı-öğlen yemeği-akşam yemeği var, ayrıca haftasonları falan da var. Odtu de cati var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 evet hatta konu tam olarak şu olmalı: dana22 said: zeytinyagliysa soguk ye abi.. neden ısıtıyorsunuz abi? küçükken başınıza ne geldi? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 @senko abi çatı aşırı kazık ya, hele son zamanlarda fiyatlar uçtu gitti çatıda. tabi yine sıra var hayvan gibi önünde çatı kitlesi farklı olduğu için. bir de çatı artık marka oldu arkabahçe falan var yine odtü'de, hacettepe'de parlar'ı işletiyor. bu lokanta çok ayrı ya, her eskişehir'e gittiğimde gidiyorum, hayvan gibi yiyorum afedersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Hadi ya Hep ucuz diye kalmis aklimda Bir de agirliga gore ucret verme konseptini ilk orda gorduydum : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Aynen önceden öyleydi, yani yine pahalı ve hafif şeyleri seçerek ucuza getirebiliyorsun :P tabi öğrenci kesesine göre bu dediğim. fiyatlar ankara piyasasına göre kıyaslarsan normal. pahalı da ucuz da değil artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 elestirdigim 10 kurus icin yapilan protesto degil abi. protestonun yapilis sekli. ben de kosede durup bagirdim yoksa. ama girip camlari masalari kirmadim. cunku bir i protesto oluyoken biri dallamalik oluyo. ayni salak icgudusel heyecani sag kanatta da goruyosunuz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 fidel basliginda da aciklamaya calistigim gibi, her sol ayni degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 haklıyken haksız duruma düşmeyelim arkadaşlar dedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Esh said: elestirdigim 10 kurus icin yapilan protesto degil abi. protestonun yapilis sekli. abi yok sana bir şey demedim. tam olarak o sebeple ben de eleştirdim o tipleri o mesajımda. anladik biz raad ol. o fidel basliginda anlamadilar ama seni. oraya don bence ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Fistan said: haklıyken haksız duruma düşmeyelim arkadaşlar dedin mi taşş atmayığaaannn polise taş atmayığğğannn demiş, ögb'ler öğrencilerin ağzını ağzını kırarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Fistan said: haklıyken haksız duruma düşmeyelim arkadaşlar dedin mi o anda mantik sifira iniyo abi. sanki max paynedeki gibi bullet time a giriyo herkes ve kimse ne dedigini duymuyo ne yaptigini anlamiyo. 1 mayislarda da benzerini yasadim, cok degisik bi psikoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Esh said: fidel basliginda da aciklamaya calistigim gibi, her sol ayni degil Her sol ayni olsa sosyalizm gelir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Mal said: şunları 11 liraya almak imkansız başka yerde. gayette temiz yer. Çorba 2 tl. Yemekler etli olup olmamasına bağlı 2,5-4 tl arası değişiyor. Pilav 2 tl. istiklalde demirören avm ile yeni tadilattan çıkan caminin arasındaki sokaktan giriyosun. Sokağın sonlarına doğru solda. damak tadı 2 restorant. Izmirde 8.5 liraya yeniyo sahane menu ya. Ogrenciler hep ordan yiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Peregrin said: Esh said: fidel basliginda da aciklamaya calistigim gibi, her sol ayni degil Her sol ayni olsa sosyalizm gelir zaten sosyal demokrasi gelsin abi, olmaz mi oyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 yok sosyalizm gelmeli devlet üstün olmalı herşeyde sosyal demokratta insanları düşünüyoruz yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Esh said: Peregrin said: Esh said: fidel basliginda da aciklamaya calistigim gibi, her sol ayni degil Her sol ayni olsa sosyalizm gelir zaten sosyal demokrasi gelsin abi, olmaz mi oyle? Seninle ona da varim ben https://youtu.be/9K8IopWmzUQ?t=40s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 beni de alin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=aYpuCn2Jy7Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 senko said: yapamadigimiz icin disardan yiyoruz en azindan benim icin boyle evet abi mesela şu tarz bişey hazırlamak inanılmaz zor gerçekten https://www.youtube.com/watch?v=jjDDUC8QvH8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Abi o pişirme kağıtları baya zararlı diye biliyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 o kağıt ne? yanmaz fırın kağıdı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 yemek hazırlamak zor bir şey değil artık her şeyin tarifi var etrafta. üşenip yapmıyorsan kendi bileceğin iş. ama yağ salça soğan üzerine random sebzeyi karıştırıp yemek yapılan ülkede yemek yapamıyorum demek komik biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 pontipati said: o kağıt ne? yanmaz fırın kağıdı mı? panpa soğuk ez uğraşma fırınla tavayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Beef tartar stili diyosun. Bence de en temiz et yeme sekli o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar