Suark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Şirkette steam banlanmış heh. 6 dan sonra açıodum DL yi, kimse kalmadığı halde ofiste kısmışlar bunuda :( şimdi evde intiremem kota mota kontür montür. Zaten 2 senede inio bi oyun. nasıl indirirm ben bunları? torrent iyi bi opsiyon gibi gelmio bana varmı başka bişi şu şekil yani bilen var ise https://steamcommunity.com/discussions/forum/1/627456359700320810/
Suark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Ama antivirüs hata veriyor, ransomware o blokladım onu diyor. hmm bidakka, ağa hiç bağlanmadan bi açayım bi deniyim bisaniye
Suark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 steami silmeme bile izin vermiyor baska klasore kurdum update ederken libx264 e erişmeye çalıştı ransomware bu blokladım dedi gene alet. tabi antivirüsü kapatamıyorum, yani disable dedim ama yemiyor. Nası bypass edilir bu vpn lede denedim sonuç aynı.
Shean Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 VPN'yi değiştirmen lazım sanırım. Böyle özel yasakları bazen tınlamıyor bazı vpn şirketleri. Çin, iş yeri yasaklarını deliyoruz!!! diyen vpnler var adını google aramasıyla bulabilirsin bir de onla denesen? edit: steam dışı yerlerden indirip steam dosyası olunca antivirüsün hata vermesi normal.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Abi telefonun internetiyle denedim şimdi, (çünkü evdeki pc den girebiliorm) gene yemedi.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 libx264-142.dll.scrpt dosyasına erişiyordu steam.exe onu engelledik, ransomware bu hemen bilgisayarını kapat! diyor symantec
Nosfe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Kibarca nasıl ifade ediyim bilmiyorum ama hasta mısın? Ransomware diyo antivirüsü kapatmaya falan çalışıyosun evinde indir oyununu. Mesaiye kalan olmayabilir ama atıyorum her akşam clouda yedek alıyodur şirket ona engel oluyosundur. İlla her şirkette böyle su kaçıran biri olacak yemin ediyorum.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 iyide steam ransomware deil ki? bide burada internet çok sıkıntılı, evde baya yavaş zaten bide kotalı yani net. ben irandayım bu arada, net sorunlu zati
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Suark said: iyide steam ransomware deil ki? bide burada internet çok sıkıntılı, evde baya yavaş zaten bide kotalı yani net. ben irandayım bu arada, net sorunlu zati internet hadisesi icin buna bakabilirsin. https://getlantern.org/ steam icin virus tarama programinin taramadigi bi bilgisayara ihtiyacin var.kendi sahsi notebookunu falan goturebilirsin aksam birakip sabah almaya.tabi lantern gibi bi vpn servisi sana blocklanmayan icerigi tasiyacak. yani fail proof degil calismayabilir.kendi tunelini kurman gerekebilir.orada degisik fantaziler var.abuse edecegin metalar icin basina bi is gelir mi o da onemli. diger secenek(daha ilimli). amazon yada benzeri bi sunucu kiralayip o sunucu ustune steam kurup oraya download u yapican.oradan da 443 portundan falan download edicen icerigi.arada vpn kullanman gerekmeyebilir bu durumda. asagidaki seneryoya benzer bi is yapacaksin.amazon ustunden oyunu oynamayacaksin ama orayi bir nevi seedbox a ceviriceksin. http://lg.io/2015/04/12/run-your-own-high-end-cloud-gaming-service-on-ec2.html bunun maliyet hesabini cok duzgun yapmak lazim.kasik dusmani, koy gocuren bi faturayla karsilasman olasi hatali bi isle.amazon ustunde windows calistiracak minumum yeterlilikte bi alan ayarlasan bu is olur gibi ote yandan. maliyet hesabi coooook onemli. kolay gelsin.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 eyvallah bakayım şunlara.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 bunu al oyna babo steamden http://store.steampowered.com/app/388320/ asd
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Aslinda steami yuklerken sorun cikariomus crypt_ dosyasi gorunce blokluyor bende kendi bilgisayarimdaki steami buraya kopyaladim ve canavar gibi indirdim heh.
Öne çıkan mesajlar